Tuesday, November 10, 2009

Baby Zayyan @ 2 Months

nk update baby Zayyan umur 2 bulan...

aritu zayyan dh g klinik cucuk tuk 2 bln...berat dia naik 4.5kg...ok kot berat tu sbbnye dia lahir pun cuma 2.37 je kan...apa yg merisaukan sy nurse kt klinik tu ckp yg berat zayyan x akan naik elok, maksudnye berat zayyan akan makin turun sebabnya kami anta dia kat nurseri...nurse tu siap jamin dan yakinnya yg berat zayyan nnti x kan naik...sejauh mana kebenarannye yg dia kata bb yg letak kt nurseri berat x kan naik aku x tau lah...mmg buat aku risau tau...tp kami xde pilihan...x kan nk amik org gaji kot...mana la mampu...emmm mintak2 zayyan sihat lah...kami hanya mampu berserah dan tawakal je lah...

ini bdk sgt susah nk senyum tau...

ni gmbr on d way balik kg aritu...tdo je dlm keta

suka bila baring kt dia punye playmat ni...

10 comments:

Nandre The Legend said...

keciknya anak suliea nie..

SSulieana said...

mesti la...tgk la mak dia...

nifalnin... said...

pedulikan ape yg nurse tu ckp.. kita yakin n tawakal jer kat ALLAH.. insyaALLAH, anak kita sihat...

Mister Amien said...

budak tu sengih baru ada gaya sulie sket2... hehehee

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

insya-Allah xde apa2.. x tentu gak kot2 dok sana makin bolat.... yg penting ko rajin pantau nurseri tu.. ada yg dok nurse gemok je anaknya..tgk baka la kan... anak aku tu sumbat la apa pun..tetap slim ..hahaha...

SSulieana said...

nk tgk cmne check up dia tuk bulan depan, kalau berat dia naik ok, klau x terpaksalah cr org mengasuh...

mar!ahaf!z said...

sulie, ala jgn amek ati pe nurse kata. yg pntg anak sht. hmm zayyan ssh senyum meh jupe mrym, mrym sengih manjg, nak tgk dia cebik bkn main susah kecuali time nk susu. so, bla dia nanges, maria sje buli dia, kasi cebik lama sket..

@e_da said...
This comment has been removed by the author.
@e_da said...

sue tak semestinya la... kalau budak yg jenis naik letak mana pun takpe kot... hope dia memebsar dgn elok dan sihat je kan.,..

FiguRa said...

dah ada baby dah....
macam abah dia ja...
TAHNIAH!!!!