Wednesday, November 25, 2009

...mak ude jumpa Zayyan...

sbnrnye ni cite dh lame...citer masa dlm pantang...hehehe...tetiba ternampak gmbr2 ni...
zayyan dipangkuan mak ude aka Huda....Ya Allah keciknye dia masa ni

Zayyan, adam ni anak mak ude tau...dia ni sgt sgt la aktif nye....tp rambut dia x banyak...zayyan lawan ngan adam tau sapa rambut lg bnyk....hehehe....nnti dh besar boleh main sesama...

9 comments:

Seri Nuang Shah Alam said...

anak kak uda ke tu?
hahahaahahaa.. bila rambut nak tumboh nie?

Mister Amien said...

betul tu. dh beso nanti boleh tubuhkan kumpulan too phat..
ya aw aw...

SSulieana said...

suke nyakat budak adam ni...hehehe

byk la sgt kumpulan ko nk tubuhkan ye amin...

Nandre The Legend said...

kumpulan for the future tu...

anak aku buleh jadi pemimpin band tu tapi kugiran la...

Mister Amien said...

bagus nandre..
anak hang boleh kasi command yg hayun2 tangan kat depan koir tu sbb dia ada jawatan kapten...

SSulieana said...

asyraf plak jd ape nnti? kite tgu ek!...

mia said...

ayoo.. muka si botak ni sdh msk mak ngah py blog la..klu bab rambut memang fail la adam..haha..

Nandre The Legend said...

hahahaha, anak aku akan bertanggungjawab memukul dram set yang kat belakang tu ja, jadilah, dia kan low profile....

Nandre The Legend said...

hahahahaahaha, adik botak nie bila nak tumboh rambutnya?