Friday, January 8, 2010

zayyan dpt uncle baru...

26/12/09 aritu sah lah kakakku tlh menjadi isteri org...ade tinggal sorang lg abg aku yg belum kawin...klau nk tau aku ni tlh melangkah bendul...hahaha...majlis sume berjalan lancar...kakak buat simple wedding je...xde buat pelamin pun...dpt lah zayyan uncle baru.....to auntie idah & uncle azhar, semoga berbahagia hingga ke akhir hayat...cepat2 la kasi zayyan kazen k!

majlis dh nk abis br sempat nk ambik gmbr...huhu

15 comments:

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

comelnya kakak ko sulie... wah tah2 ujung thn ni zayyan dpt kazen...amin

SSulieana said...

Insyaallah...hihihi

mar!ahaf!z said...

cantik giler kakak sulie n baju kakak sulie..

Nandre The Legend said...

kakak sulie tu adalah bekas pelajar DBS Insurance intake Jun 1996 di ITM shah alam, manakala suaminya, azhar ahmad aka kabut adalah bekas pelajar DBS insurance intake Jan 1996 yang mana adalah rakan sekelasku masa diploma... heheheheheheehehe

kakak suliea juga adalah klon kepada amber chia. tengok betui2.

dulu masa studi, lain siket muka dia...

Nandre The Legend said...

yeahhhhhhhhhhhhhhhhh

aku ---> azhar + jam ---> suliea..
tak lari mana, balek2 org tu jugak.. dunia nie kecik ja...

Nandre The Legend said...

azhar nie seoarang yang terer main gitar.. dulu masa diploma, ada la geng2 sekelas nie yang terer main gitar, masa family day, dia, Katun, Azlan dan Zul akan bawak gitar la.. sama-sama plucking..

SSulieana said...

salah tu cik nan aku-->azhar+jem-->sulie+zaidi...hehehe br betul...

Nandre The Legend said...

oh yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

sori sori , aku tertinggai nama zed zaidi...

aku --->azhar+jem--->sulie+Zaidi --->azmin macho (kawan abg zaidi)

adam qimie said...

aku + hilal--> sulie-->suzi + mun..pun pusing kat situ gak..hahah..

Nandre The Legend said...

tu la dia.. dah jadi sedara rupanya.. itulah dia, setiap org Islam nie bersaudara walaupon kita dah jadi keturunan yang jauh jauh jauh dari nenek moyang dulu2 nie..

mar!ahaf!z said...

aku - kamarul - sulie - huda

hehehe

SSulieana said...

hehehe....maria pun nk jgk...kekeke

Mister Amien said...

aku + kamarul + nandre + maria + halim + shimie + sulie + suzy + huda = KLFC

Nandre The Legend said...

KLFC
+
+
Kamarul - President

ieda & Sal said...

wawawa..sesame geng jer kan..
hehe..sj nk nyebok