Wednesday, February 17, 2010

hati kembali tenang

tahap kesabaran seseorang ada batasnye...setelah sekian lama baru ade peluang meluahkan apa yg x terluah sebelum ni...ewah2 mcm ape je kan...org yg aku jumpa td pun tekejut coz aku nk meluahkan ape yg aku rase x puas hati... dia ckp yg aku ni bkn org yg bermasalah, mane ade musuh...hehehe tetibe aku rase terharu bile dia ckp yg aku ni very nice girl sekarang tp takut tetibe nnti karakter kite akn berubah mengikut peredaran waktu...emmm ntahlah...sikap manusia kite x boleh nk jangka...mcm sesi kaunseling pun ade gak...tp mmg sgt membantu la sesi tu....terima kasih atas nasihat2 yg telah diberikan ....hahaha...SYABAS SULIANA!!!!!! atas tindakan anda... kembali bekerja dgn hati yang riang riaaaa!!!!!!

10 comments:

Jasfyra said...

syabas suli..mmg ko berani (puji walau xtau hujung pangkal..hihi)

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

bagus2... wei sapo kaunselor ko itu? aku nak jumpa gak la.. hek hek hek mana tau lepas ni lg laju aku punya transcription

Seri Nuang Shah Alam said...

kaunselor tu kan aku la...
hehehehehe....

pakar rujuk cerai nikah sdn bhd.

Seri Nuang Shah Alam said...

ya la sulie, hang kena buat theraphy minda dan jiwa hang nie, supaya ianya tidak akan rosak atau memudaratkan kesehatan hang tu.

bak kata org la, manusia nie adalah ciptaan terbaik dan ianya diberikan akal dan pikiran untuk berpikir dan merenung jauh ke dalam sesuatu isu atau benda.

jangan tunjuk kelemahan, maka dengan cara itu org akan pijak kita.

berjuanglah demi bangsa dan agama.
salam 1 malaysia.

Raptor 7 said...

ya, syabas dan jabatan bekalan air buat puan sulie. perilaku beliau itu menunjukkan bahawa beliau ini kecik2 cili padi jelapang.

bak kata pakar rujuk nikah sdn bhd, hidup kita ni akan ketemu turning point yang tersendiri.

semoga dengan turning point tersebut, hidup anda akan semakin gembira, bebas dan bahagia setiap hari.

pagi yang gelap, kini sudah terang.. eh, tu lagu.. sekian.

Seri Nuang Shah Alam said...

aku ingin berkongsi dengan kalian semua tentang lirik lagu ini:

Damaikanlah jiwa ini
Dalam kesangsian ku terus kembara
Aku hanya manusia
Pasti ada yang dapat ku perlakukan
Sebelum ku pergi...oh

Tiada apa yang ku pinta
Dalam dunia yang banyak meminta
Aku hanya manusia
Sekadar kebebasan sangat berharga
Maka itu aku
Terpesona [x3]
Pada keindahan warna pelangi

Rupa tanpa wajah
Bermain di mata
Berjalan tanpa ikut haluan
Wajah pura-pura
Bertopengkan wira
Menari tanpa ikut irama

Rupa tanpa wajah
Bermain di mata
Berjalan tanpa ikut haluan
Wajah pura-pura
Bertopengkan wira
Menari tanpa ikut irama

Terpesona [x3]
Pada keindahan warna pelangi

Raptor 7 said...

KEMBARA - Rupa tanpa wajah..

betul tak nandre? hehe

Seri Nuang Shah Alam said...

kembara tahun 1987 yang mana line up asalnya dah berubah...

line up asal adalah:
M. Nasir
A. Ali
S. Sahlan

SSulieana said...

jgn berani buat aku marah!!!!hahaha

Nandre The Legend said...

setiap org ada marah, sedeh, kecik hati, dukacita dan lain-lain lagi...

oleh itu, jangan chuba perangat org lain...

jangan main-main, walaupon nampak baik, tapi hatinya macham rimo.

tengok macam aku, baru buat muka serius sikit, org dah takot... macam mana ni? no komen la...
hehehehe