Wednesday, April 28, 2010

muke gegirl ke?

kali ni nk tepek gambo budak musyuk dh 8 bln ni pakai ala2 snow cap...hahaha tutup plak rambut tu ek...dh pakai mcm ni nmpak mcm gegirl la plak...mmg sebelum ni kalau pegi mana2 mesti org tanya zayyan ni laki ke pompuan...ish muka tu kasik macho la skit, x mau la mcm pompuan kan...hihihi

cepatnye mase berlalu, rindu plak time zayyan kecik2 dulu...tau2 nnti dh boleh lari dh...x sabar pun ade nk tunggu dia besar...ish x dpt bygkan kalau dia dh pandai ckp plak nnti...mesti seronok layan dia ckp...

since dh masuk 8 bln...dh expert merangkak...berdiri pun dh pandai, pantang ada benda tinggi je mesti nk berdiri...eee takut jgk, kene tgk2...tp gigi xde lg ar...xpe pelan2 ye musyuk!
makcik pengasuh zayyan ckp dia dh kurang nanges2 kt taska...emmm lega mama...kalau nangis je mesti ckp "abbaba ababa"...nangis panggil abah, tp cari mama jgk...emm mcm2 kan...tp apa2 pun yg penting zayyan sihat...ok itu saje update psl budak musyuk ni...

5 comments:

Raptor 7 said...

cayalah zayyan, sama macam uncle amien dulu2 pakei snowcap dikala malam bulan mengambang. baru hip hop!

nanti mama zayyan sapu2 bon kat dagu zayyan kasi tumboh janggut, baru la nampak macho ala2 nandre.. tp jgn sapu lebih taw.. huhu...

@e_da said...

yerla muka cute mcm gegirl hihi. ayu je... zayyan lg cepat la dah nak merangkak mika dah nak masuk 9 bulan baru boleh angkat2 bontot tp dah nak memanjat memapah kat kerusi.. seronok kan tgk perkembangan anak...

Nandre The Legend said...

hahahaha, ada la sikit, macam org latin dan carribean la tu.

jangan jadi prirates of the carribean, tapi jadilah jack and the beanstalk. aku suka jugak tgk cherita tu, panjat2 pokok, terus dapat naik ke langit.... layannnnnnnnnnnnnnnn

srupa jugak macam cherita asal padi, asal padi dari langit, bawak turun ke bumi dan tanamlah kat tanah..

Adam Haqimi said...

ader cam muka shah rukh khan la..zayyan ni macho la especially tang mata mulat tu..pinjam kat mak uda boleh?

simawarhitam said...

salam. thanxs sbb jadi follower. zayyan sama umur dgn auni la. 8 months ++. Lahir bulan baper? auni pun sama cam zayyan. buleh berdiri tepi sofa , pastu lepas tgh sebelah.... dah pandai tepuk amai2.... tapi gigi blum ade.