Monday, June 21, 2010

ada org takut dgn mata zayyan

semalam kitorang g jenjalan kt Shah Alam...p tgk ikan...ala yg kt sebelah wet world tu...masuk free je pun...ok la, tp disebabkan zayyan asyik batuk2 je...kitorang x abis round pun...kesian kt dia...lepas tu kitorang g jumpa member lama mase study kt UiTM dulu....kitorang jumpa kat padang area blue wave...ptg2 ramai family dtg ala2 berkelah...syok je, pasni leh lepak sini lagi...

haha...alkisahnye member kitorang ni first time jumpa zayyan...uncle zairul takut tgk mate zayyan...ade ke dia suh zayyan katup sikit mata tu...dh mmg mate dia mcm tu kan...lawak la uncle zairul tu kan zayyan...

ha ni zayyan tgh usha uncle tu...hahaha

tengah risau skrg sebab muka zayyan naik ruam merah2...abis muka dia dh x ensem....huhuhu kalau kene panas lg menjadi merah nye...x tau la sbb panas or sbb alergik...

8 comments:

nifalnin... said...

mungkin panas kot... x pun ko bw zayyan jumpe doc.. lg selamat...

Raptor 7 said...

Keunggulan Cinta Dari Sinar Mata
Yang Bergelora
Hati Ditaman Berbunga
Satu Impian Satu Harapan

lirik lagu ni menjawab kenapa uncle tu takut nk tgk mata zayyan.. huhu

SSulieana said...

niza-tgk nnti balik cmne, kalau x surut gak mmg kene bwk ke doc la jwbnye....mcm sembab dh muke dia...huhuhu

raptor-ye aku suke lagu tu hehehe...aduh bahaye la kalau itu jawapannye....no no no

Seri Nuang Shah Alam said...

tu la, mai lepak shah alam la, syok apa.. buleh buat reunion kat shah alam lepaking centre..

amacam?

Seri Nuang Shah Alam said...

aku pon takot jugak tengok tu..

Adam Haqimi said...

mak uda admire kat mata zayyan tau..mulat jer..
zayyan,pinjam mata!

SiTi said...

camner zayyan sekarang..?dah ok ke belum

~Nur Finie Afnie~ said...

olololoo...ur son so cutela..he's hv a big..bigger..biggest eyes...sooo..cute..:)