Tuesday, June 8, 2010

jom bawak kereta pulak+9 bulan

ok mama dh ready ni nk g jenjalan....cepat2 start enjin...hehehe, budak ni dh masuk 9 bulan dh...uish cepatnye la kan...lg 3 bulan nk setahun dh...



sebelum bwk kete kene tgk cermin pandang belakang dulu ye....ermmm dh semakin becok mulut dia ni...gelak2 pun dh senang...sbb nye sebelum ni dia sgt susah nk gelak, suke senyum simpul je...senang citer zayyan ni seorang yang pemaluuuu....hihihi mcm mama dia kot...



wah2 mcm dh pro je bwk kete ni...


budak ni tak tumbuh gigi lg...ompong lagi....hahaha tpnye merangkak bukan main laju lg...pastu suke sgt dgr lagu TV3...terus toleh ke tv kalau dgr promo tu...aritu check up nurse kata muka zayyan dh mcm umur budak setahun...tp tgk kaki baby lg rupenye...haish mcm2 da...



ok itu saje.....

7 comments:

Raptor 7 said...

sila pastikan zayyan boleh memandu kereta ngan lancar ye?
jgn jadi spt 'abg the'; bwk kelisa tersengguk sengguk pastu enjin mati.. kwang kwang kwang...

SSulieana said...

raptor - mmg aku pun x leh lupa kisah bwk kelisa tersengguk2 ni...tetibe rndu kt kelisa ku itu...moral of the story make sure boleh bwk kete manual dan auto ye...

the said...

ermmm...

selamat membawak keta beb..
abg the dulu tu bawak keta nissan sunny ja, cool ja...

biasa lah, bawak keta org, tak kenai lagi keta tu, tu yang jadi itu macam... hahahahahahaa...

the said...

sekurang-kurangnya dia buleh bawak manual.. hahahahaha

Raptor 7 said...

rileks la abg the... jgn kecik ati pulak.. hehehe

mar!ahaf!z said...

budak bujang dah bergaya nak bawak kete tu, nnt minta mama belikan kete sendiri okeh?

S.A.L.J.U said...

salam kenalan..

mamazayyan pekaba.
tq follow me..i follow u back

alahai...tomel tomel nye zayyan....
pandai nak bawak kete.
^_*