Wednesday, July 7, 2010

Saya bergambar dengan siapa ni?

Kalau korang perasan inilah antara 6 orang sukarelawan rakyat Malaysia yang naik Kapal Rachel Corrie utk hantar bantuan kemanusian ke Gaza yg lepas, Encik Shamsul Akmar a.k.a Tocang...Dia ni Ketua Misi dari Perdana Global Peace Organisation (PGPO)...sejak dia balik dari hantar misi tu inilah kali pertama aku jumpa dia...huhu sungguh teruja, maklumlah dia masuk ofis pun biase 2 kali je seminggu...jumpa ni pun sebab dia mintak aku cari bahan...aku ni dah mcm RA dia pun ye gak...kalau dia bg arahan kat aku, automatically keje lain kene stop terus, keje dia kene cepat2 siap...oh sungguh besar kuasa dia...hehehe...sebenarnya kuasa big bos itu yg sgt besar...

En. Shamsul ni sapa2 first time nampak mesti ingat dia garang...uhhhh gerun ko, baru nampak kelibat je dh takut...tp lelama keje ngan dia ni aku selamba je melawak ngan dia, tp dia sgt tegas sebenarnye...

ha ckp pasal PGPO ni hari ahad ni ada International Conference on Gaza..susulan dari misi bantuan kemanusiaan ke Gaza yang lepas...oooh hari ahad ni aku kene kejeeeeeee!!!!!!!
Sesapa berminat datang la beramai2 ye ke PWTC...kt bwh ade sikit info...

  • INTERNATIONAL CONFERENCE-BREAKING THE SEIGE (In the spirit of Rachel Corrie & Mavi Marmara)
  • DEWAN TUN RAZAK 1, PWTC, 11 JULY 2010 (8.30-6PM)
  • KEYNOTE SPEECH BY YABhg TUN DR. MAHATHIR MOHAMAD
  • FREE ADMISSION
Kalau nk lebih info pasal program klik PGPO website ni ye....

itu saje...sekian


13 comments:

Nandre The Legend said...

fuyo, hebatnya budak suliea nie bergambaq dengan panglima gagah setia sungai siput, perak...

fuyo... adik ramli sarip nie....

@e_da said...

wahhh glamer sue

Nandre The Legend said...

ae-da aka al-qaeda,

dia memang glamer skrg ni kat ofis nie, seumpama ada suatu transformasi baru dalam diri dia supaya dia pergi lebeh maju ke hadapan. itulah satu teknologi yang diranchang

Raptor 7 said...

peewwwiiittttt....
cayalah sulie.

wei, aku ada satu rahsia nk habaq mai ni.sulie sebenaqnya takut kat tocang, pasai tu la dia stop buat keje lain n buat keje2 yg tocang nak. maklum la, muka tocang pon dah macam triple H yg wrestling tu, mesti dia takoott punya.. hahaha

Raptor 7 said...

tocang: saya nk artikel ni dlm masa 2 hari, boleh?

sulie: boo boo bolehh tuannn (sambil tangan terketaq-ketaq)

p/s: lawak la lu sulie...

Nandre The Legend said...

suliea, adakah benar kata-kata si raptor sekor ni?

Raptor 7 said...

amat bener sekali pasai aku dok kat sebelah dia masa tu. kira jadi saksi la.. hehe

SSulieana said...

eda---sesekali bergambo ngan org glamer...hehehe

nandre---ye mmg sy dlm proses mentransformkan diri saye...mcm transformers!!!!

raptor---cis ko amien, senyap2 sudah la...tp yg ko buat dialog tu mmg sah2 la ko tipuuuuu....ala skrg aku slamber je ngan dia tau!satu geng!hahaha

Nandre The Legend said...

raptor, hang tgk tu, dia dah ok dgn brother tu... hahaha

Raptor 7 said...

dia belakon ja tu.. hang jgn pecaya. sulie nk mintak amek gambaq ngan dia pon punya la ketaq sampai pecah jer jer sulie tu.. hehehe

SSulieana said...

raptor jeles, jeles, jeles...sbb ko xde dah gambr2 ngan org glamer ni kan...hahaha...kt plf je leh dpt...

mar!ahaf!z said...

patutnya sulie pun join untuk misi tu, baru lah srikandi :)

sh said...

gmbr aku ngan dia ko xnk letak skali ker?? huhuhuhu...