Friday, October 22, 2010

pertemuan dgn dak tecit dlm perut

hr rabu lepas bersamaan dgn 20-10-2010 aritu aku dh g check up utk kali kedua...bwk skali zayyan utk mkn ubat cacing+timbang berat bdn dia...alhamdulillah berat zayyan naik...berat aku pun naik dr 41kg ke 44.5kg ok!...dh kene minum air gula plak!cheh sungguh x soka!

hari yg sama jugak kene jumpa doktor kt klinik tu...jadinya ada can la nk jumpa bb dlm perut, wah dh besar rupanya dia...sukeeee!!!!tp x tau plak berat dia dh bape, biasalah check ngan doktor klinik kt gomen bkn detail sgt, (nnti ada plak patient lain yg meroyan sbb tunggu lama sgt kan, nasib la aku cuti hari tu)...tp dia tunjuk la kepala bb, bdn bb, kaki bb...dan yg x di sangka2 doktor ckp cmni "eh! dh nmpk dh girl ke boy" sambil dia senyum2 kan, ...so apa lg aku pun tanye la kan...rupa2 nye kalau doktor gomen dia x kan ckp jantina bb kecuali kalau kita tanya, kalau x tanya mmg dia x ckp la kot ek...hihihi...pasni nk scan lg dkt klinik panel zaidi plak, nk kan kepastian je pasal jantina tu kan...sng nk prepare beli baju bb...pink ke blue ke?

***sungguh x sabar nk g pusat rawatan mesra jumpa Dr. Rahaya...girl or boy?apa2 pun kita hanya merancang...selebihnya tuhan yang menentukan...apa pun yg kuar ku tetap terima jua...

6 comments:

@e_da said...

excited gak nak tau sama ni su...

PinkyLady said...

hihihi...bestnye sue..dh nk ade 2nd baby pn..1st son kite dh la sebaya..bile pulak aida nk rs teruja cam su ni...Hihihih...

SSulieana said...

Eda- nnti kalau dh bebetul confirm su ckp k!kene jumpa doc lain jgk! hehehe

aida-dh boleh sgt dh nk bg aqil tu adik...2nd bb lg teruja kan nk tau boy ke girl...hehehe

org seberang perak said...

kalau dapat laki jugak? hehehehe

SSulieana said...

org seberang perak...kalau dpt boy pun x kesah...lg best nnti zayyan nk main ade geng kan..hihihi

Seri Nuang Shah Alam said...

hehehehe, sukanya dia, baju ngandung akan dipakai sekali lagi dalam masa terdekat nie.. heheehehehee...