Thursday, April 7, 2011

nak tengok tak gambar puteri saya...

kelahiran yang dinanti...jeng jeng jeng...hehehe...Alhamdulillah pada tanggal 5/2/2011 aku telah selamat melahirkan seorang baby girl secara emergency c-zer @ 36 weeks...tarikh sebenar yang doktor bg untuk aku bersalin sbnrnye 11/2/2011...tp sbb aku PP type 4 dan tetiba je bleeding dgn byk tu yg kene bersalin awal...pengalaman kali ni mmg sgt berbeza dgn yang first...mmg la org kata lain anak lain pengalaman nye...rasenye x perlulah nk citer banyak2 kan...nama baby yg ni AUNI DAMIA yang beratnye masa lahir cume 2.12 kg je....saaanggaaattt comel kan berat dia hehehe...Alhamdulillah...yang penting dia sihat...

sehari selepas dilahirkan...gambar ms dia baru2 keluar mmg xde...dh nama pun emergency c-zer...apa benda pun x ready... hp aku pulak ms tu bateri weak...x dpt la nk tgkp gmbr fresh dia...

yg ni plak dh dekat 3 minggu kalau x silap umur dia...



yg ni plak gmbar terbaru auni...dh pun masuk 2 bulan usia dia...

itu saje lah ye...mls la nk upload byk2...hehe...apa2 pun syukur sbb kami dh dikurniakan sepasang cahaya mata...

11 comments:

MommyAqil said...

wahhh comell//makin besar makin ikut muka abg zayyan dia..mata sama..hihihi..lahir kt mana sue?

SSulieana said...

ye la...mmg mcm zayyan masa kecik...hehe...bersalin kt serdang juga..

Jasfyra said...

xkisahla czer ke normal..yg penting anak sihat..auni pun dah makin bam2.geram tgk gambar last tu..tahniah sulie :)

Mrs Nageb said...

Auni damia sangat comel...hati ni memang melting lah..huhuhu :)

SSulieana said...

Zura: mmg pun yg penting bb chat tp rase2 kalau diberi pilihan better bersalin normal...tp yg penting dua2 dh merasa...

Mrs Nageb: tq..hehe melting ye...

Seri Nuang Shah Alam said...

hehehehe, tahniah kepada mak baby.
kerana telah berjaya menjalankan tugas dengan jayanya, dah telah mendapat ganjaran yang setimpal. Setimpal? Ya setimpal dengan tugasnya la...

Ganjaran tu tak nampak sebab ianya berbentuk digital dan maya.

Musa al-Hatam said...

Tahniah kepada Zek Zaidi karna dah menjadi bapa kepada dua org.

peac brother

Musang Siguntang said...

tahniah som jer jer...

ustaz kazim elias said...

mana ada jer jer la nie...

@e_da said...

Tahniah Sue... auni sgt comel.. bertuah dah dapat anak sepasang dah... indahnya...

mak uda said...

anak dara ni dah bulat la..mata macam mata mama pun ada..pinjam mata auni..mak uda teringin naka anak mata mulat..haha..