Wednesday, May 18, 2011

lepak@Shah Alam

salam...x sedar dh waktu lunch...cptnye masa berlalu...update blog jap pastu baru nk makan...ni citer hari sabtu lepas lepas ye, bukan sabtu baru ni, maknanye citer lama br nk citer ye...hahaha...biasalah tempat feveret Abah zayyan mestilah kat Shah Alam...kitorang suka lepak kt padang belakang bluewave tu...kalau ptg2 mmg sgt happening...

sampai2 zayyan tido plak...

dh bangun, tp masih blur lagi




bukan dia main sgt bola tu...suka tgk org je...

7 comments:

mama maman said...

best ambik angin ptg2 ye.... anak2 pun blh bersosial...:)

Ging Gang Guli Guli said...

suka betui dia dok main kat tempat orang muda berpeleseran tu. hahahaha..

SSulieana said...

sukeeeeeee!!!

busker gang said...

org muda berpelesan ambil bukak tutup enjin depan dan buka bonet belakang, untuk tunjuk enjin dan pasang lagu kuat-kuat.

ataupon budak-budak naik motor dan naik basikal.

kami plan nak buat show kat situ nanti, buat unplugged ja.. sambil layan cendoi.

SSulieana said...

x nmpk pon org berpeleseran...

MommyAqil said...

Mcm tak ramai je kat sini kan..memang sesuai bwk ank2 beriadah kan...Best!!

halia said...

malam-malam ja depa suka lepak kat situ, sebab siang depa bagi peluang org lepak tanpa gangguan deruman keta dan motor....

siang memang cool dan tenang... lepas Isyak, terus mengaum....aummmm