Thursday, June 16, 2011

today is my special day!!!!

yahuuuu...aku sudah masuk 3 series hari ini....Alhamdulillah, tuhan masih beri aku peluang untuk hidup di muka bumi ni sehingga ke hari ni...30 tahun sudah...banyak sangat kenangan2 yang tak dpt dilupakan... 

tanggal 16/06/1981 jam 6 petang lahirlah aku didunia ni...puteri yang paling bongsu daripada 13 org adik beradik! kagum nye dgn insan yang telah melahirkan aku! Mak terima kasih kerana melahirkan saya!...

Dari alam kanak2, remaja sehinggalah dewasa, semuanya ade kisah yang pahit dan manis...sehinggalah sekarang dh pun berkeluarga sendiri...punya seorang suami dan sepasang anak yang comel! Syukur kepada mu kerana beri ku nikmat hidup di dunia ini...30 tahun yang Indah!!!!

Happy Birthday to Me!!!!!

Tq kawan2 semua...

30 okay!
***Tq kepada semua yg wish besday kat saya, especially kt FB....terharu saya tau!

13 comments:

mama maman said...

HAPPY BERDAY YE..:)

SSulieana said...

Tq mama maman!

Mrs Nageb said...

Happy borthday kakak..yuhuuu..terasa diri muda skit..ahahahaha :)

SSulieana said...

Mrs Nageb - kerana diriku begitu berharga...hehehe

kuru kuru kuru said...

Som jer jer..

welcome to club 3 kupang... sila ambil kad keahlian anda di atas meja nandre.

terima kaseh.

ahmad dhani said...

Ye ke, dah 30 tahun rupanya siti suliea nie...

tahniah la ye. semoga murah ruzki dan selamat sejahtera hendaknya..

FB buleh bukak ke kat ofis Suliea tu?

Seri Nuang Shah Alam said...

Ya, aku update database dalam listing aku nie...

SSulieana said...

ye...update lah ye...FB kan masuk dlm kite punye email...kan ahmad dhani

nifalnin... said...

happy 3 series sulie... tahniah sebab berjaya sampai ke thp angka 30 dgn keluarga bahagia dan anak-2... hahahhaha.... semoga panjang umur, murah rezeki... aminnnnnnnn....

SSulieana said...

niza- amiiiiinnnnn...

Anamarza said...

heppi besday! (^_-)

MommyAqil said...

Sue..Happy Birthday..semoga Allah sentiasa merahmati hidup sue..RIndu bangat sama sue..dan ank2 jugak..hihihi..


P/s:Sue sebaya dengan kak long aida..hihihi..patutnya kena panggil Kak sue..baru betull hihihihi...

shamrin fotograf said...

Panggil kak suliea ja dah la, dia mesti suka la tu..

dah dapat hadiah dari abg Z ka?