Thursday, October 20, 2011

Tiada kata...hanya cerita si manis sorang ni...

salam...lama x berupdate blog ni kan...ada ke yang menanti entry dr blog x seberapa ni?hehehe...terima kasih lah kepada yang sudi menjengah ye...cume nye dua tiga hari lepas aku terpaksa cuti sebab jaga si auni yang terkena virus chicken pox...tapi macam abang dia jugak keluar tak banyak...sikit je...tp still x hantar ke taska selama 3 hari...harini antar taska adek nangis sungguh2...ye la lama dok memerap ngan mama kan...sedih mama dengar adek nangis pagi td...huhuhu...ok lah jom tgk gambar2 adek dan perkembangan dia sekarang...


adik dah pandai main dengan abang...tapi si abang agak kedekut bila nampak abang pegang barang dia...nanti mesti dia cakap, "ayyan nye la.."


ni gambar dh lama...adik beradik sama je isap nyonyot...tp aku suka , nampak syomel je...hihi...

suke buat mulut kemam camni...nak tumbuh gigi kah?mama takut la!

manis tak senyuman saye...ish dah makin besar anak dara ku sorang ni...

abang excited tau kalau suruh gambar ngan adik...apa yang lawak sgt ntah!

kesukaan adik sekarang...

pastu makan plastik!
tengok anak tido hati boleh jadi tenang kan!
perkembangan auni di usia 8 bulan 2 minggu
-sudah boleh merangkak dgn agak laju...tp belum boleh duduk
-dh suka panjat2 badan mama, boleh juga berpaut dan berdiri...
-kalau mama dia hilang dr pandangan dia, terus merangkak g dapur...mcm tau2 je mama g dapur
-feveret channel dia adalah baby tv...suke tgk tv budak ni tau
-merayap sampai bawah meja makan...budak dh pandai merangkak biasala kan...

itu saje kot setakat ni...nanti kalau rajin update lain ye....

6 comments:

AMieN~7 said...

BabyTV dah tak free, nk tengok kena bayaq RM5... hampassssssssssss.....

SSulieana said...

amien-tau xpe...tp dh anak aku dua2 hantu bbtv, nak taknak ambik gak ler...

Amiizaa2001 said...

tomeinyaaaa adik + abg...kejap jerk dah bsr...raasa mcm baru jerk lahir:):)

MommyAqil said...

Eeeeiii si comel auni ni..gerammm...zayyan-auni sebiji kan..sama..heheheh..auni ni mesti cpt jaln ni..dah merangkak n berdiri..tak lama lagi la tu..

SSulieana said...

k.mija-betul la kak...sakit bersalin depa ni pun terasa lagi...hehe

aida-zayyan yg suka sgt syg adik dia...x sabar tunggu dia jalan plak kan...

sudirman said...

makan plastik untuk selamatkan dunia