Tuesday, August 28, 2012

zayyan turns 3!

salam semua...masih mood raya ke? harini aku baru start kerja...lama cuti...lemau sikit...hari ni nak update cerita zayyan dulu...kendian la baru aku update citer raya ek...kang basi plak citer zayyan ni hehehe...

semalam 27/8 genaplah anak bujang saya berusia 3 tahun...Happy Birthday my smart boy...sempatlah buat makan2 sikit sempena birthday zayyan masa di kampung kedah...buat awal sehari, abah jamu orang makan nasi ayam versi kedah...nyummm sedap...mcm biasalah tok wan zayyan yang masak nasi ayam tu...marbeles gitu!



kek birthday kaler pink...haha belasah...itu je yang ade


tambahan kfc...gambar nasi ayam mabeles x snap pun...


abah kena kawal budak paling kecik tu...kalau tak ranap kek tu...fuh!



mama ngan bithday boy...tgk si adik tu...dok menjilat krim kek...

semoga zayyan menjadi anak yang soleh dan dipanjangkan umur....

5 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

happy birthday syg!

~aYu~ said...

happy birthday zayyan! moga menjadi anak yg soleh dan mendengar kata. :)

SSulieana said...

Tq Mrs eady n ayu...

eMMe said...

Me dok perhatikan auni je ni...hhahaa.. dpt gak dia cpai kek yg berkrim tu.. rasenye auni suke makan krim kek la Sue, tol tak? hehehe... mmg notty la Auni ni... mmg buat Me geram nengok gelagatnye, hehehe... jap je abgnye dah 3 tahun, hope jadi anak yg cerdik dan membanggakan ibu ayahnye...InsyaAllah...

tang ling said...

auni la penggemar kek tu, tu yang dia dok perati dari tadi tu...

kawalan rapi pon kena bagi jugak, dalam kawalan rapi pon, dia maseh dapat jugak menchapai kek yang tersergam indah ateh meja tu.....