Wednesday, September 5, 2012

Kenangan Syawal 2012 kami

Salam...memang dok peram la gambar raya kami yang x seberapa ni kan...xpe update sekali harung je la...x banyak mana pun gambar raya kami...mana dan je ambik...biasala kan bukan senang nak suruh anak2 ni posing...seksa tau...dan tema baju raya kami adalah warna hijau....







tahun ni turn raya kat rumah aku di Perak...



zayyan di pagi raya, tengah tunggu abah nak pergi sembahyang raya...x sabar2



Abah dan zayyan, tahun ni mereka berdua pakai kopiah je...



adik beradik di pagi syawal...mood baik ni...abg peluk adik ketat2 x nak bagi adik lari...










pagi raya bersama ibuku tercinta...



biasa lepas sembahyang raya kami semua akan beraya rumah nenek...penuhkan pulak rumah nenek kami







budak pokodot, hehe...



abang ipar aku ni suka tangkap budak kecik ni...



mama dan auni



with my niece!



dah jom balik!



itu je la gambar yang ade raya pertama...hari lain xde gambar pun...

4 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

loveeee family picca :)

Amiizaa2001 said...

Selamat Hari Raya buat sue & family. Dah besar sikecik comei tu:):)

eMMe said...

Salam Sulie, yg paling Me nak tgk, si Auni, n gambar kowang sekeluarga yg bertemakan hijau tu...
raya Perak ek.. Me pun balik Perak, tapi turn belah Hubby, pas tu, blk umah Me, mesti la rasa lame kat umah kite, tu yg sonok tu, next year, lama la kat umah kg Hubby..huhuhu... dan berempat, InsyaAllah... mesti haruu biru kan... heee~

the legend said...

eMMe ni org perak jugak ye...

ate sekapei le kite wei...