Thursday, October 4, 2012

dah rasa zinger kfc yang baru tu?

entry makan...lunch semalam aku ngan geng opis g alamanda semata2 nak rasa zinger double down...first time aku makan burger tanpa roti...daging semata dengan cheese...kalau makan panas2 ok la...


habis aku makan sampai muak! Alhamdulillah...

3 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

esok nak kene cari nih!

simon le bon said...

sedapnya...

eMMe said...

Sulie, baru makan lunch tadi, eh! bukan Me yg makan, Hubby yg order, tanye dia, camner? rekemended tak? dia kata tak rekemended la... tak brape umphh! kot...hahaha! lagi pun, Me tak brape suke ayam, me suke daging, nak makan kat Mc D, dia tak mo kasi, coz fastfood sgt tak elok kan... tunggu la pas bersalin kot, hehehehe...

pst: Sulie, nnt Me cari teknik pernafasan ketika bersalin, tadi ada baca, tapi tak faham, ngah cari yg mudah Me faham, baru me post... tq Sulie...