Monday, January 7, 2013

Majlis Pertunangan Nur Afiqah @ 29/12/2012

Assalamualaikum semua...x mau monday2 blues ye...meh baca entry aku pastu pergi buat kerja semula ye...hehe...ok nak sambung entry yang ada pelamin tu...

Entry yang ada gambar pelamin sebelum ni bukanlah pelamin kahwin sebenarnya, tapi hanya majlis pertunangan je pun...rasanya zaman sekarang dah biasa kot orang buat pelamin utk bertunang ni...x kesah la janji jangan over budget dan membazir sudah...

Yang bertunang ni adalah anak buah aku yang paling sulong, anak sulong kepada abang aku yang sulong dan merangkap cucu mak aku yang sulong...hah hambik kau berapa byk sulong da...majlis telah di adakan di rumah mak aku...ok jangan mengomel byk sangat jom kita tengok gambar ye...




gambar pelamin yang ada lampu..tengok la anak teruna aku tu...mcm jakun je...haish..sebenarnya pelamin ni x mahal mana pun..tu yg anak buah aku ambik...kasik can la...hehe





antara hantaran dari pihak kami, hantaran dibuat oleh kakak aku...semua guna fresh flowers...suka...oh tema adalah pink dan biru...




sirih junjung...kakak aku jugak yg buat...pink roses...




perbincangan sedang dijalankan...




anak buah tengah menanti sementara nak sarung cincin




apa ke nama benda ni...bunga tangan ek...ni pun kakak aku buatkan...haish mcm dh nk kawen plak...







dah selesai sarung cincin...gambar dengan bakal mak mentua dgn tunang dia...sgt sporting kan si tunang dia nak pakai baju kaler pink...anak buah aku cerita tema kaler ni pun tunang dia suggest kan...





Auni malu...




inilah kakak aku si pembuat gubahan hantaran tu...




dan mr kabut is photographer of the day...cayalah...



tuan punya blog pun mahu interprem jugekkss...muka agak x senonoh sbb cuaca panas dan muka sgt berminyak!



 ***puas hati tengok AJL 27 malam tadi...puas hati Lagu Yuna yang menang...comel gila aizat bawak lagu tu mlm tadi...aku suka lagu teman pengganti jugak...best2...









3 comments:

kawan mak sedara afiqah said...

yahya sulong pon sama jugak...

amboi banyaknya gambor dia, muka anak sedara kak sulie ni macam kak sulie la.

ya, tunang tunang, lepas ni kenduri kenduri...

kan dulu kak sulie kenduri masa pilihanraya 2008. yeah.

~MommyAida~ said...

Su:pelamin cantik sangat..combination color pon menarik..pandai pilih kaler kan..kakak Ipar Su mesti kreatif kan sbb hantaran pon nmpak kemas..hihihi..

Aida pon hepi gile tgk AJL27..rasa cam perfect sangat..hihih

SSulieana said...

aida - kakak kandung su sebenarnya yg buat hantaran tu...hehe...

best kan AJL tu...puas hati...