Monday, January 21, 2013

semalam kami @ Makan Satay

semalam kami pergi nilai 3 untuk survey langsir rumah...survey je pun...okey la untuk satu rumah termasuk bilik anggaran tak la sampai rm 500 pun...ikut material kain la kan...ikut jugak bajet abah kita ye...hehe...aku ni malas la nk survey byk2 kedai...pergi satu kedai tu pun jenuh dok berkejaran dgn 2 orang budak tu...haish...

lepas tu baliknya singgah kat r&r dengkil sebab teringin nak makan satay...ada satay samuri kat situ...tapi kenapa rasa satay samuri dh tak berapa sedap ek...ke sebab dh banyak satay yang sedap2 skrg ni...ermmm no komen...














3 comments:

~MommyAida~ said...

kira okla kan klo langsiir tak smpai RM500 pn..sbb skrg ni kain mahal..huhu..memang Sate Hj Samuri dah tak best pn tau..aida pn rasa cenggitu..

satay samuri lama said...

Satay Samuri macam biasa... kuah still sedap, aku pernah hirup kuah satay satu mangkuk, masa dok bujang dulu, itu disebabkan terlalu lapor, tadak benda nak makan, terus tuang dalam mulut sampai abeh...Benda ni berlaku pada tahun 2000. zaman study tu...

Satay pelbagai satay sekarang ada.

Satay Hut tg karang, satay willie sg ramal, satay meru... macam-macam satay. yang penting kuah dia kena sedap, baru pick up...

satay merupakan makanan faveret apabila tiba musim open house raya atau lain-lain..

makanlah satay apabila teringin. sedapnya makan satay budak-budak tu.

kalau kat terengganu, kita makan satar la...

MaMa Rey said...

lama takmanak satay..tengk sedaplah satay tu..

comel betul adik baju purple tu..:)