Monday, March 18, 2013

Pertama kali keluar berdua dengan anak daraku


pertama kali keluar berdua dengan auni...hari isnin haritu, aku cuti sebab ada appointment auni di hospital serdang, lepas tu balik dari hospital, balik rumah dulu...kebetulan ada barang nak cari, so decide bawak auni g alamanda...tawakal je ni...Alhamdulillah semuanya boleh di kawal...hehe...nebes gak la...ok lepas ni mama boleh lagi bawak adik jalan2 ye...




Pantang nampak mainan gini semua dia nk naik, x boh duit pun xpe, janji dia naik...hehe...gambo gegar sebab x dok diam



Yang kelakarnya, tengah jalan2 tetiba dia berenti kat kedai ni...pandora x silap aku....lama pulak tu dia usha...haha nasib x mintak...comei la ko dik...tunggu besar skit nanti kita leh shopping sama2 ye...


pssstttt!!!...sapa nak order Maixara C-Sential @ Aura White sila bagitau ye...janga malu jangan segan :) sms @ 012-687 2344


3 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

syokkkk :)

herba cleopatra said...

nak order jugak la...
bila lagi

~MommyAida~ said...

Alahai..comelnya auni dgn bju polkadot dia tuu..nasub baik auni behave kn..sng nk bwk g jln..hihi..