Wednesday, April 10, 2013

Setia City Mall-Pertama kali jejak

Pertama Kali pergi Setia City Mall...wah best nya...hehhe...selalu kalau nak balik kampung mesti lalu kat setia city mall ni...dalam hati bila la nak masuk mall ni...akhirnya kami pergi jua...dating la apa lagi...anak2 harus x leh bawak...next time mama abah bawak korang pulak ye...banyak kedai best2...sapa x pergi lagi tu sila lah pergi...hari tu dah shopping keperluan untuk anak2, kali ni untuk mak pak nye la plak kan...





sempat lagi dlm fitting room butik H&M...try seluar tapi x beli pun...aku nk cari suar jeans sebenarnya...yang aku pakai ni dah 4 tahun usia dia...dan dah ketat...huhu...



kebetulan e.zaidi nak cari kemeja kerja...dekat brands outlet ni harga sgt berpatutan...buy 2 free 1...harus rembat...



x yah masuk fitting room dh ye..



hasil rembatan kami...



sorang sepasang dr.cardin...yg ni abah belanja satu untuk mama...tq abah...

4 comments:

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

owow!.. best soping..
byk jugak hasil rembatannya tu.. hehe

amy suhaiza said...

glamernya kat setia alam tu

~MommyAida~ said...

Wahh banyak nya shopping!!Best2..tak pernah sampai lagi Setia City Mall ni..sbb tak rajin g area shah alam..huhuhu

eMMe said...

hurm... kowang shoping lagik
geget jari ku melihatnye, hehehe..