Tuesday, April 23, 2013

splash time!! @ Bayou Lagoon Park Resort

Bila dah check in tengok bilik semua, kuar pergi makan pulak, lepas tu balik bilik semula lepak2 dalam lepas asar baru turun pergi water park...kat bayou ni water park dia x besar sangat tapi bagi aku ok sangat2 dah tempat ni kalau nak bawak budak2 main air...tengok gambar je lah ye...



baru intro...main kat tempat cetek dulu...




excited abang zayyan...


ada slide jugak...abah naik ngan zayyan sekali je pastu zayyan x nak dah...lepas tu abah naik sorang...mama memang x la nk naik


air hujan pun ada


mama terjun la sekali, rugi pulak rasa dh pergi x mandi kan...hehe




bangunan under construction...tambah lagi bilik..






peace yo!


budak x padan ngan katik...ada hati nk main benda alah tu






so far bagi aku tempat ni best, anak2 pun happy je...lagi pun dia baru lagi...untuk rate kat sini boleh tengok kat website...http://www.bayoulagoon.com.my...kalau pergi ramai2 bercuti lagi berbaloi...ada studio apartment, 2 bedroom apartment dan 3 bedroom apartment...aku beli voucher kat streetdeal hari tu untuk studio apartment cuma rm 148 tapi kalau pergi weekend kena bayar surcharge la kan...

tempat baru kolam tu pun x crowded la sgt...tapi rasanya kalau cuti sekolah mesti ramai jugak...

ok la itu saja...

4 comments:

~MommyAida~ said...

wah happynya dua beradik ni main pool..mesti susah nak ajak balik kan??hihihi..aida pnh nmpk pakej ni kat SD..nanti2 lah bli..hihihi

amy suhaiza said...

memang kelas la bang zaidi dan kak sulie ni.

eMMe said...

comel auni yg kecik tu pun nak gak main tembak2... kelakar la auni... hehehe.. terangkat baju nampak dah perot, seksi kak auni ni...hehehe...

nifalnin... said...

best best...

sulie,

apesal la si auni tu homey homey sangat.. geram aku tgk dia main tembak2 air tu...