Thursday, June 20, 2013

Hari Sukan Tadika Seri Kiambang

15/6 sabtu lepas telah Berlangsungnya hari sukan tadika Zayyan ...pertama kali tengok anak sukan...dah besar dah anak mama ni...macam x percaya pun ada...risau pun ada boleh ke zayyan ni...tapi so far dia ok je...cuma nya zayyan ni agak slow the motion la...hehe...tapi apa pun abah mama bangga dengan zayyan...tengok je la gambar2 zayyan yang sempat aku ambik....



masih menanti ketibaan ibu bapa dan pelajar...x ramai pun pelajar2 dia...

masa ni tak ramai lagi...

ni la dia pengetua nya...Puan Zaini

di mulakan dengan perbarisan pelajar 4 tahun...nampak tak zayyan tu...


tengah tunggu nak nyanyi lagu negaraku dan lagu sekolah



masa ni dah start nyanyi...tengok la mulut dia sorang je tutup rapat...pastu baru ikut nyanyi..hihi



senam aerobik dulu...



sementara nk tunggu game start...apa la yg diorang ni guraukan ye...



zayyan nampak mama la...ramai perempuan la yg sebaya zayyan...



game bawak straw dengan getah...amboi sampai mcm tu sekali takut getah jatuh


go zayyan go!



game terakhir untuk 4 tahun...game puzzle...



abah ngan auni...adik tue asyik nak lari je...



zayyan dan kawan2...semua perempuan



auni punya peluh macam dia pun join sukan jugak...letih mama tengok kamu...sabar ye dik tunggu tahun 2015 nnti ye...



ok itu saje...good job zayyan...

2 comments:

Kazar said...

fuyo... tadika seri kiambang bertaut nie. memang kelas la anak zaidi nie.

tahniah bro.

~MommyAida~ said...

wahh bestnya tgk Zayyan bersukan..mesti dia happy dpt jmpa kwn ramai kan...dpt medal lg..thniah Zayyan!