Thursday, August 1, 2013

Tq Nuffnang!

Alhamdulillah rezeki bulan puasa...check dekat nuffnang tadi, ada 7 iklan nuffnang bagi dekat blog aku yang mcm air suam2 je ni ...syukur...dok lah lama2 sikit ye...hehe...


tengok lah jumlah pun ciput2 je, boleh lah sikit2 lama2 jadi bukit
  
***blog yang x femes ni pun boleh dapat income sikit2, apa lagi blog2 yang hot2 kat luar tu...ribu riban la kan...bestnya...apa pun syukur Ya Allah!



5 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

Wahhhh rezeki!

amy suhaiza said...

fuyo, rejeki raya kak sulie ni...

Rinna said...

Alhamdullillah rezeki tuh.. :)

amy suhaiza said...

boleh isi mintak keta kak sulie tu balik kedah dan perak.

~MommyAida~ said...

wahh syukurrr..boleh buat duit raya ni..hihih..aida pon baru cashkan check nuffnang..tapi dapat ciput jela..jadi la..buat tambah sikit2..hihihi