Thursday, September 12, 2013

27/8/2013 I Selamat Hari Lahir Zayyan

Salam 

Hai hai hai hai....ye ye tau2 lama dah aku x update...rindu nak update blog dah ni...so ada masa terluang ni sempat la nk update sikit...hahaha...bz katanya kan...sampai x sempat nak buat entry sempena hari lahi anak teruna ku yang ke 4 tahun tu...

27/8/2013 genaplah zayyan 4 tahun usianya...macam biasa tahun ni pun xde buat apa2 birthday party untuk dia...kebetulan pulak hari lahir dia aku kena pergi seminar kat Melaka, so lepas balik dari seminar tu terus la bawak dia pergi makan2 kat Pizza Hut tu je...

















"SELAMAT HARI LAHIR ZAYYAN SEMOGA MENJADI ANAK YANG SOLEH DUNIA AKHIRAT"   

2 comments:

eMMe said...

bestnye celebrate kat Pizza Hut, tgk muke Zayyan, wat mimik tu.. comel, moga jadi anak2 yg soleh!
Auni makin cute
mane gambar u Sulie..miss you.. heeee...

~MommyAqilMedina~ said...

Amin..Selamat hari Lahir Zayyan Yang ke 4 tahun..Abg kepada Aqil 2 hari ..hihihi...Semoga membesar dengan Bijak!Amin..