Tuesday, October 29, 2013

I'm Backkkk!!!!

Haluuuuu....oh rindunya dengan blog sendiri...rindu nk mengarut2, rindu nak tepek picture dalam blog sendiri...ohhh segala-galanya rindu lah...kiki...

ok now rasa-rasanya dah boleh kembali macam dulu-dulu...eh macam la dulu pun rajin update kan...xpe janji aku tak kan abaikan blog ni terus...rasa bersalah dengan nuffnang yang bagi banyak iklan walaupun blog ni agak sunyi sepi...tq nuffnang!!

banyak sangat cerita ni...ok pelan2 la bg aku masa nk update satu2 cerita ye...hihi...bestnya dapat menaip kt blog sendiri...ok ok meh la aku nak enteprem skit muka aku ye...dah lama no x enterprem...






with my hensem boy


with my hubby



abah buat apa kat zayyan tu...sian anak mama
ok semua gambar kat atas ni masa pergi nilai cari barang...auni macam biasalah kena tinggal kat taska...dan gambar semua guna camera 360...kalau guna yg biasa gambar x boleh transfer...huhu pelik...so tu sebab muka i suci je...hahaha


3 comments:

mama leen said...

saya pun suka camera 360

~MommyAqilMedina~ said...

hihihi..rindu kat Su!!cepat-cepat update k..cari barang ape kat Nilai?sibuk nak tau..hihihi..Zayyan dah besar!!

amy suhaiza said...

wah, kak suli ni memang suci la, caya la. kalah rozita che wan. spec dia macam w.a.r.i.s la.. rembau most wanted yo.