Monday, December 23, 2013

menghadiri majlis perkahwinan kawan lama

Salam...harini sepatutnya dah mula cuti sampai akhir tahun...tapi dtg jugak ofis untuk melangsaikan kerja2 yang tertangguh...pekerja cemerlang katakan...haha...ok la dok rumah pun nnti aku tido je...husband nak balik kerja baru hegeh2 nak mandi kan...kahkah...

ok sabtu lepas aku pergi makan kenduri...member masa belajar kat UiTM kawen...kawen jugak kawan aku sorang ni kan...nasib baik dekat je Kuala Kubu Bharu, boleh la pergi...memang rapat ngan dia since mula2 masuk sampai habis belajar sampai dah habis belajar pun rapat...cuma sejak tahun 2006 kalau tak silap sampai la hari dia kawen tu baru jumpa semula...fuhhh lama...







sempat ambik gambar dengan anak dara



terjumpa sepupu kepada member aku yg kawen ni...dulu2 selalu member aku ni lepak rumah dia...ohhh rindu kak yah...




Tahniah k.long...semoga berbahagia hingga akhir hayat...cepat2 dapat baby...hiks


 lepas dari balik kenduri tu...kitorang pergi ICT Shah Alam pulak...kakak aku dari Ipoh datang...sempat la jumpa kejap...Hujan masa kat ICT jadinya mereka lepak kat dalam Old town je...

yang tengah tu mak mertua kakak aku...lama tak jumpa...kakak aku duduk sekali ngan mak mertua dia, dulu2 masa aku bujang selalu sgt pergi rumah kakak aku kat Ipoh...abaikan muka aku tu...ada lagi gambar masa kt ict ni, malangnya Auni delete habis semua gambar dalam Ipad mini...sadisssss!!!


Perasan tak muka aku yang tembam tu...yang dah lama tak jumpa ramai tegur aku dah berisi...huhu...terus terang berat aku sekarang 52kg...selama ni berat 45kg...masa mengandung pun paling berat 58kg je...aduhai camne ni? harus diet kah? huhuhu

5 comments:

eMMe said...

Sulie, jgn risau lah berat badan tu.. tgk cam me lagi berat tau.. hehehe... takpe, gambar senyum tu cam cantik je hehehe...:P

~MommyAqilMedina~ said...

hehe..berisi pon comella..serious..lagi berseri-seri muka sekarang..berat kita sama!!yeayy..tapi taknak diet..boleh cenggitu..hehehee..muka Sulie dengan kawan yang kawen tu samalah..

SSulieana said...

emme-x biasa naik smpai mcm tu...hehe

mommyaqil- tang badan dh ok tapi nk kurus tang muka je boleh? hehe...

amy suhaiza said...

kak sulie,
kena jaga-jaga tu. bahaya ni.

amy suhaiza said...

abg zaidi kata apa kak sulie?