Thursday, January 9, 2014

GIVEAWAY 1ST BIRTHDAY MEMORY BY MOMMYAIDA

ASSALAMUALAIKUM W.B.T

Ok pertama kali dalam hidup selama berblogging ni nak join giveaway bagai...hahaha...ok pertama kali juga blog Mommyaida buat giveaway sempena Birthday anaknya yang bernama Medina yang sangat mooolaaatttt...hehehe ok aida sue support giveaway aida ni tau mintak2 ada Luck lah ye...kikiki...jom semua siapa nak join boleh klik je link di bawah ni


semua syarat2 boleh refer je di link tu ye...ok lalink2...ok syarat dia mudah cuma letak je gambar 1st Birthday anak2 kome ye...so gambar yang dipertaruhkan ialah...


Gambar Zayyan Potong Kek sempena Usianya 1 Tahun. 


Bagus jugak aida buat giveaway ni...boleh belek entry lama2...baru teringat gambar ni je yang ada untuk kenangan masa potong kek zayyan ni...sebabnya gambar lain semua dah hilang dalam komputer yang rosak jahanam dah...banyak gambar2 lama x boleh diselamatkan...mujur jugak ada blog ni...banyak memori dan gambar2 yang hilang tu ada dalam blog ni...kalau tak lagi nangessss...

Ok mintak2 Aida suka ye dengan gambar tu...hikssss...Auntie sue juga nak ucapkan Happy Be Coming Birthday to Medina, Semoga menjadi anak yang solehah dunia dan akhirat...

5 comments:

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Salam kenal..Gud luck yer.. farah pn join.. =D

~MommyAqilMedina~ said...

Wahh..excited nya tengok muka Zayyan..Happy je reaksi dia..Terima kasih tau Su sudi join GA aida..InsyaALLAH kalau ada rezeki boleh menang ni..Gud Luck tau!

P/s:Su..Aida nak jemput nanti datang birthday Medina tau..buat kecil-kecilan je..hehee..Nanti aida jemput officially ye..

Lynda Che Lah said...

Salam kenal Su ..

SSulieana said...

- salam kenal juga farah dan Lynda
- Yeke aida....yeayyy boleh jumpa aqil dan medina...hiks

azamhashim sp said...

ONLY RM250
Portraiture session

azam_hashim@hotmail.com
http://blog.azamhashim.com
https://www.facebook.com/pages/AzamHashim-Photography/223067269074