Wednesday, January 29, 2014

Sabtu pergi makan Pizza Hut

Assalamualaikum

Sabtu lepas Abah request nak mkn pizza...dh lama tak makan katanya kan...ok la jom dah alang2 sabtu tu hantar auni kat taska kan, zayyan je ada haruslah dapat makan dengan tenang kan...hehe sian adik kan...tapi Auni sendiri yang nak pergi sekolah...seronok main ngan kawan la tu...

kali ni try pizza yang baru tu...






Abah buat muka...sukahatilah




Zayyan yang blur...sempat lagi tidur dlm kereta



taknak mama ambik gambr dia...mengada







Ambik terus Auni kat Taska...Happy je dia walaupun kena tinggal...kiki




Anak2 yang dah besar. Auni Bulan Depan dah masuk 3 tahun, Zayyan pulak Bulan 8 Masuk 5 tahun...Alhamdulillah


Auni sekarang dah free diapers, syukur sangat malam je dia pakai pampers dgn nk tido tengahari...kat taska pun dah tak pakai...selamat duit beli pampers...yahuuuu



2 comments:

amy suhaiza said...

bestnya makan pizza Hard...

pampers cari ja yang murah, jimat sikit duit..

~MommyAqilMedina~ said...

Dah besar dah anak-anak Su..nampak sebaya je..dua2 comel..haih bilalah dapat kita jumpa kan..Aqil tu kalau kita tinggal adik dia,jenuh nak jawab..kenapa adik tinggal?Aqil rindu Adik lah..hahahah..