Thursday, February 6, 2014

Anak Dara ku 3 Tahun sudah

Alhamdulillah 5/2/2014 genaplah usia Auni 3 tahun...Semalam sempat la belikan dia kek kat bakers je pun...itu pun dia dah seronok sangat2...ye la selalu dia nyanyi lagu Happy Birthday untuk diri dia sendiri je...haha lawak...Perkembangan Auni di usia 3 tahun ni, of kos la banyak sangat cakapnya, geram je dan yang paling best dia dah free diapers tapi malam nk tido kena la pakai lagi sebab dia ni sangat suka minum susu...kejap2 mintak susu...sebelum tido start balik dari taska tu tiga botol susu wajib...Ok la mama doakan adik semoga adik panjang umur, umur rezeki dan jadilah anak yang solehah ye..Aminnn


Suka bergambar




Goodie Bag utk kawan2 kat taska




Kek Bakers...jadilah nasib baik sedap jugak...bagi jiran sebelah sikit




Happy...si abang pun nk enterprem



pasang lilin satu je buat syarat




Birthday Girl




Tiup lilin satu je pun susah nk padam...haha...

6 comments:

amy suhaiza said...

Tahniah auni... gud gurl.

Kalau boleh, elakkan tiup lilin. potong je kek. hehe.

the legend said...

suliea,

kek sepotong

~MommyAqilMedina~ said...

Happy Birthday Auni comell..Dah 3 tahun dah dia..dah boleh mintak adik tu..hehee..Semoga emnjadi anak yang solehah ye..

Seri Nuang Shah Alam said...

Suliea tengah dalam tempoh berkabung tu..

anajingga said...

Comelnya ... kadang2 begitu cepat masa berlalu dan pasti suatu hari nnt akan merindui saat2 mereka masih kecil..

mama maman aka yana said...

wah.. beshnya kek tuh... hihi.. sori yer.. ketinggalan ketapi la kita...

anyway happy berday yer Auni yg cumil.. :-)