Friday, March 21, 2014

Family Gathering & BBQ Time!!!!

Assalamualaikum 

Eh kebetulan pulak update blog setiap hari jumaat kan...huh melampau tuan punya blog nih...seminggu sekali baru nak update...huh ntah pape la...kemalasan tahap dewa...ok harini nak update cerita ber BBQ di Kampung masa bulan lepas...ala baru cerita bulan lepas kan bukan tahun lepas...hahaha

Ok kebetulan semua family members nak balik kg...so my abang plan nak buat bakor-bakor...kalau x silap 3 family je yg tak dapat balik...tapi tak menjejaskan apa2 sebab ada lagi 8 family yg akan memeriahkan suasana...maklumlah keluarga besar...setakat 2, 3 family yg takde kan...no hal lah...tapi kalau semua ada lagi2 meriah weiii...ini pun dah mcm kenduri dah...ok moh le kita tengok suasana bakor-membakor tu...

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*



Sosej Yang Cantik




Udang Galah Fresh!...Abang Sulung Sponsor...Besor gila udang weiii




Sotong Cucuk




Mentarang...Sapa tak pernah tengok mentarang ini la ghupanya...rasa tak tau cmna sebab mcm x lalu plak nk rasa...kih kih



Jagung cucuk




Ayam Bakor...sedap sangat2




embek embek...kambing...hitam2 tapi rasa mabeles...




Pukul 6 dh start membakor...aku pelik apa la yang kome ni dok tenung...sabo2




manyak syok le abah...






Auni baru bangun tido



abah lagi



ok masa ni dah malam




first round...uihhh sedapnya teringat2




menu sampingan



makan dalam sebenarnya ni...


muka aku pun dh mcm kena bako...



syok budak ni main tangga je

with kazen...kak ija

siang tu sempat beli kek hello kitty kecik sempena besday auni dan kazen farah...comey je kek ni...tak payah kek besor kang tak termakan...

pakai baju tido hello kitty potong kek hello kitty



Dua orang yang berkongsi tarikh hari lahir yg sama tahun yang lain



Ok itu saja update pasal Makan2...yang penting makanan habis licinnnn...alhamdulillahh...

3 comments:

the legend said...

apa yang bang kabut buat tu?

~MommyAqilMedina~ said...

Sedapnya Sue..aida tengok pon terliur-liur ni..aduhaiii..sosej tu menarik sungguh!hehe..boleh buat nanti next BBQ..hehe..Happy Birthday Auni..comel je kek dia..Auni dah besarla..dah jadi anak dara..hehee

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Bestnya dapat bbq ramai2 cmtue..meriah!! nampak sedap pulak tue.. =D