Wednesday, April 16, 2014

Corat Coret @ Wedding My Niece

Bismillah
Sabtu minggu lepas adalah hari yg sgt bersejarah bagi kami sekeluarga sebab anak saudara ku yang sulung dan cucu mak yang sulung telah selamat melangsungkan perkahwinan...ye rasa dah tua pulak diri makcik-makcik nya...hahaha...Alhamdulillah semua berjalan lancar...Lokasi majlis telah dibuat di Dewan Hutan Melintang, Perak.


 

bersama mak andam of the day... my sister je yang make up...dari anak buah aku bertunang smpai kahwin pun masih juga guna khidmat dia...hehehe




makanan pun x sempat snap...semua sedap2 belaka...Auni tu malu sebenarnya tu yg gigit baju




me and kakak sedondon menggayakan shawl dari TDL...Gojes tak we olls...hiks





lekat gmbar yg diambil di photo booth dlm guestbook




ada muka macam eja pelakon tak...hihi




sangat suka gambar ni...pengantin dengan makcik2 dan sepupu pengantin...





Yang ni pulak lawan sapa mulut paling luas...aku boleh jd winner tak...kah kah...alah sekali sekala nak happy2 kan




with My L.O.V.E Forever



Auni & Abg Ikhwan



Auni Dan Zayyan









Auni & Cousin...Kakak Iqin n Kakak Dila

Terima Kasih Ahli Parlimen Bagan Datoh, Datuk Seri Zahid Hamidi kerana sudi datang...siap belanja aiskrim kat semua orang...untuk la pakcik aiskrim hari tu....hehehe


 Sebenarnya tak tau pulak ahad nya tu majlis bertandang, so mmg aku tak bwk baju langsung, nasib baik ada baju my sis, so tudung pun pakai la balik yg sama...




Abah tak payah nak perli mama sgt la buat muka tembam tu ye!!!



Congrates my beloved Niece



 Gambar pengantin tak byk ambik pun...dua gambar kat bawah ni

 WEB : www.manjafoto.com
EMAIL : manjafoto2425@rocketmail.com
TEL NO : 0175287173 ( man ) 0175287174 ( eja )

 Make-Up : Fariza Eza/Tel No: 012-687 2344


WEB : www.manjafoto.com
EMAIL : manjafoto2425@rocketmail.com
TEL NO : 0175287173 ( man ) 0175287174 ( eja )
  
Make-Up : Fariza Eza/Tel No: 012-687 2344

3 comments:

:: idzwa :: said...

meriah!

~MommyAqilMedina~ said...

Wahh nampak sangat happening and happy go lucky je semua..Suka tengok..Su pon happy sokmo..Auni still maintain comel..abang Zayyan dah besar la..Pengantin pon gojes..tetiba terasa dah tua kan bila anak menakan dah pon kawen..huhuhu

the legend said...

wah tahniah, nanti kak sulie akan jadi Mbah Sedara nie, yeehaaaaaaa.....tahniah tahniah