Thursday, May 8, 2014

Apa nak jadi ni

Assalamualaikum w.b.t

huhhhhh....mengeluh jap...saban hari makin tak berkesempatan nak update blog. Macam nk terkubur je blog yg tak seberapa ni. byk benda nak cerita tapi tak sempat dan tak de idea jugak sebenarnya. Tapi saya masih sempat berblog Walking tau...hehehe...bila penat bekerja blog walking ni boleh jadi terapi gak...hahahaha....ok kalau ada masa nnti aku update lah ye...

8 comments:

~MommyAqilMedina~ said...

Janganlah terkubur Su..takpe..aida sabar menunggu update dari su..aida pon xde masa jgk sekarang ni..hehee..tu yg ada kdg2 xde..hehee..janji jgn terkubur k..Nanti rindu su ,zayyan n auni..hehe

SSulieana said...

tq sangat2 aida...hehe

eMMe said...

sori Sue, Me pun tak sempat nak BW blog kenkawan gak.. jarang gak update blog.. tengs coz sempat gak kunjung blog Me...

senario said...

update jangan tak update... teruskan menulis selagi hayat dikandung badan

eMMe said...

Update la blog Sue..rindu nak baca kisah n cerita sue n famili.. rindu kat auni...

eMMe said...

Sue.....!!! pls update skit blog ni.. takde rahsia ape2.. mungkin camera trick, maybe make up tebal, me pakai bedak arab je su.. pas tu me de pakai produk Nour Ain.. kalo sebab tu, maybe serasi la kot, hehehe..

pls Sue update ur blog kay!
i waiting......

eMMe said...

sempat2kanla Sue..oh! come on sue...
miss u a lot!

the legend said...

Teruskan menulis kak suliea,

nanti ada ja yang akan bacha dan mengomen