Thursday, August 28, 2014

5 tahun sudah Usianya-27 Ogos 2014

Assalamualaikum 

Semalam Punya cerita, Bornday My hensem boy. Alhamdulillah dan Syukur anak mama dah berusia 5 tahun sekarang. Sebelum Birthday dia lagi dia dah request nanti nak kek Happy Birthday BoBoiboy. Ok lah anak, mama pun pergi beli dan tempah kek yang kamu hajati tu.

So semalam ada la potong kek kat school dia. Takde la celebrate apa sangat cuma potong kek dengan buat goodie bag untuk kawan2 tadika dia. Bukan main suka la dia. Tengah siap2 kan goodie bag malam tu siap dia cakap "wow terima kasih mama" dalam hati eleh pandai ko ambik hati mama ye...tu nak suruh buat selalu la tu...hahaha



Birthday Boy bergambar dengan kek BoBoiboy...Credit gambar to cikgu FB Tadika Seri Kiambang



amboi gambar adik kiss abang...adik nak kiss ke nak makan pipi abang tu...hahaha...tengok la goodie bag tak berapa nak goodie bag la sangat...aku sumbat je jajan, puding, sumi ngan gula2 dalam plastik putih...untung zayyan dpt mak super duper simple...hahaha...




Selfie dengan Birthday boy ngan adik birthday boy...





Zayyan Anakku Mama doakan semoga Zayyan Dipanjangkan Usia, Murah Rezeki, jadi anak yang Bijak & Soleh Dunia Akhirat...Amiiinnnn

#Disinilahirnyasebuahcinta
#selamatharilahiranakku

5 comments:

eMMe said...

Zayyan, auntie minta maaf coz baru prasan bufday zayyan kelmarin.. Hepi Belated Bufday Zayyan, moga jadi anak /abg yg soleh ya.. suke auntie tgk zayyan suap kek kat adik auni
sweet.. good boy Zayyan...

Elya Roza said...

Terus teringat lagu boboboiiiiiiiii~

mama maman aka yana said...

happy berday boboi.. hehehe

~MommyAqilMedina~ said...

Hehe..Happy Birthday Zayyan..semoga menjadi anak yang soleh ye sayang..Comel je gambar adik cium abang tu..sayang sangat dia kat abang kan..hehe..aida pon hari tu buat macam ni jugka..simple dimple je..hihih

the legend said...

Selamat hari jadi...