Tuesday, August 26, 2014

Salam 30 syawal 1435H

Assalamualaikum

Tanggal 30 Syawal 1435H baru tuan punya blog ni terhegeh-hegeh nak ngapdate belog khennn!!!! hehe...serius xde mood langsung nak update...tapi blogwalking memang sentiasa ada mood lah...
Sibuk dengan Business pun ye jugak...alhamdulillah...ok lah tapi lepas ni kalau blog ni berupdate hari-hari jangan pulak kome bosan ye....ecewahhhh konon...hahahah...jom le tengok gambar sikit...mana yang ada je la ye utk hari ni...esok2 kita update lagi ye ;)


raya kami yang sederhana...baju tak lawa tu yang lambat nak letak dalam blog kan ;) ...mr zaidi pun berkain pelikat je tahun ni...hahaha



Family di pagi raya bersama ibunda tercinta...ni hanya sebahagian ye...


wink wink! rindu kita tak...hahaha...jerawat seketul kat pipi...bos sampai tegur jerawat tu...HOW DARE YOU BOSSSS!!!!huhuhu



anak daraku auni yang suka selfie mcm mama dia

laki bini pergi dating...saja la blurkan gambar ni takut kang ada yang muntohhh!!!!kah kah kah


Esok Birthday Zayyan yang ke-5...semakin kurus anak bujang ku ini...


Auni yang dah anak dara...Alhamdulillah 



ok esok kita sambung lagi ye :)

4 comments:

eMMe said...

Ok Sue, baru prasan u update blog...wow.. ade bisnes ek, patot la bz.. ala..citer pasal bisnes pun takpe..jgn la asyik citer bisnes je, citer gak la pasal sue, anak2 ke ape2 la.. janji tak bosan citer tu, hahahaha.. ehem2!!! tuan punye blog makin berseri la, ape rahsianya?

SSulieana said...

Inshaallah Emme...mintak2 rajin la lepasni...xde maknanya Emme berseri sebab camera 360 la...;)

~MommyAqilMedina~ said...

Nanti rerajin lagi tau Mama update blog..lama dah tunggu entry terbaru..hihihi..Gambar raya tetap meriah walau dah terlambat update..hihih..Auni semangat sangat..cantik dan ayu je dia..Zayyan sebijik macam Aqil..kurus je..makan taknak..tensi mak..huhuhu

the legend said...

Zaidi geng dgn aku, pakai kain pelekat ja.. senang siket... kain pelekat 6 tahun lepas pon buleh guna lagi,

tak gitu abg zaidinye?