Friday, November 14, 2014

Jumaat Yeayyyy!!!!


Assalam Semua...Salam Jumaat...Yeayyyyy dah hari Jumaat...esok boleh bangun lambat...huhuhu...biasa la kan mood malas nak pergi kerja dah merasuk dalam diri aku ni...hahahaha...sebabnya berangan nak jadi WAHM, ntah bila tahun x tau la, x salah berangan bukan kena bayar...hiks...InshaAllah ;)




Mood Pagi Jumaat yang Happyyyy...Hah Jangan Muntoh sudoh ye korang...kasik can i nk berselpieee!!!!



Alhamdulillah macam biasa pagi Jumaat Biasanya ada Org belanja nasik lemak...Harini sorang staff last day so dpt lah kami makan2...

Nasi lemak super sedap...ada bihun goreng jugak sebenarnya



Ok lagi satu, nak bagitau korang pernah minum tak Wonda Coffee ni...sapa penggemar coffee must try ok...sebab sgt sedap...hehe tp kalau korang rasa tak sedap jangan marah ahkak ye...tapi betul member ofis aku la ni yg meracun aku...hehhe...ambik perisa latte ye...sedap!





ok Bye!!!

- EndWithLove-

5 comments:

mama maman aka yana said...

Wajib cuba.. kiki

SSulieana said...

yerp must try mama yana

AMIIZAA said...

sedapnya nasi lemak....cantiknya cik puan blog :):)

eMMe said...

NOT BAD LA WONDA COFFEE, PENAH LA RASE SBLM NGANDUNG.. SEDAPPP...

~Aida@MommyAqilMedina~ said...

Aida tak minat minum kopi..hehe..so semua kopi tak sedap..kikiki..bestnya hari ni cuti..aida terpaksa jugak bangun awal..kerjaaaa..huhhu..syokkan kalau WAHM..haih bilalah ketika dan waktu nya kan Sulie..