Thursday, November 20, 2014

Karnival Upin & Ipin 2014

Assalam 

Hari ni nak share sikit pasal Karnival Upin & Ipin ni...Syokla Warga Putrajaya boleh pergi bawak anak-anak...Esok dah start karnival ni sampai hari ahad. Seronok la budak2 kalau dapat jumpa kartun kegemaran diorang ni...yang tak tahan siap ada ultraman lagi tu...mmg dua2 feveret budak2 lah kan...Syabas la Les' Copaque dapat bergabung dgn syarikat dari Jepun...Memang WoW lah...hahaha






Plan awal memang aku nak bawak2 budak2 ni. Tapi hari sabtu nampaknya tak boleh sebab zayyan ada konsert tadika. Tapi fikir2 balik mcm malas pulak nak pergi sebab tak suka la ramai2 orang ni...hahaha kesian la anak2 aku dpt mak pak camni kan...tapi sapa2 yang nak pergi tu boleh park kereta kat putrajaya sentral je...pastu ada shuttle bus disediakan setiap 30 minit utk ke PICC tu...ha lagi senang kot...

kalau aku pergi nnti aku update lah ye cerita dalam blog...kalau pergi la...

-EndWithLove-

3 comments:

~Aida@MommyAqilMedina~ said...

Hahaha..aida pon teringin nak pergi sebab Aqil yang beria nak pergi..tapi Weekend ni dah full so memang tak dapatlah jugak nak pergi..huhuhu

Amanda Suria said...

Wah...untunglah siapa yang pergi kan...

Fadzi Razak said...

Akak pergi ke? Ramai parents yang komplain jugak pasal event ni hari tu.

Anyway, salam singgah dari segmen mialiana.

Done following

http://fadzirazak.blogspot.com/