Friday, November 7, 2014

Lepak di Hot & Relax Ayer 8

Assalam, Salam Jumaat Semua

Semalam lunch makan kat Ayer 8, Putrajaya. Macam biasa kalau tak nak makan nasi aku suka makan kat Hot & Relax ni...lepak2 sini sambil chit chat ngan member yang bila kita sembang satu kedai pun boleh dengar...sebab kedai kecik jer...hahaha...pastu service agak lambat walaupun tak ramai org...eh tapi boleh lagi la nak tunggu kan...



Geng kuar lunch, nama dia Roy budak Sabah...dia paling tak suka bila aku ajak gi Ayer 8, dia cakap mahal...hahaha



Nyams sedap, tersorok pulak makanannye...Paratha Wrap Crispy ntah apa nama menu dia ntah...pedas dan manis



Ok harini tak tau lagi nak lunch kat mana...agak2 malas keluar baik membuta je kat ofis kan...hihihi


-EndWithLove-


5 comments:

AMIIZAA said...

mama cun & hot:):)

~Aida@MommyAqilMedina~ said...

Oh makan hot n Roll..aida suka yang jenis roti canai tu tapi chicken floss pny flavour..sedap hamat..hehee

eMMe said...

Sue, dah gi Ayer8 tapi..tak tau kat mane area tu, so makan la kat TYK yg mahal tu, huhuuu...

Seri Nuang Shah Alam said...

oooooooooooooo Royy tu budak sabah ye? amboi bukan main kak sulie na.

Seri Nuang Shah Alam said...

Roy tu ada makwe ke?