Monday, November 17, 2014

lepak mamak

Assalam 

dah lunch ke...burppp Alhamdulillah aku kenyang dah...hehe...syukur atas rezeki yang Allah bagi
ok cerita malam tadi. Lepak kedai Mamak...plan malas nak kuar tapi kesian kat budak2 langsung tak kuar pergi mana2, bolehla mamak pun mamak la...makan simple je sebab lunch semalam pun dah pukul 3.30, so kenyang lagi kekdahnya....



abang sado ku dah botak, aku tak suka dia botak sebenarnya, tapi kalini bila dia botak dah macam rupa Suami ku En. Sotong Pulak...hahahaha







Auni minum air tembikai, actually zayyan yg nak air tembikai, sekali dia nmpak air bali aku dia taknak air tembikai, sgt taste org tua zayyan...untung auni hadap sorang2 air tu...







serabai ok rambut tu...nak potong tak bagi, dia cakap nak rambut macam Elsa...huh







Onion Ring Hangit...tapi habis jugak






Cheese Nan







Zayyan yang kuat makan tapi badan halus...hihi

-EndWithLove-

2 comments:

~Aida@MommyAqilMedina~ said...

sERABAI PON aUNI TETAP COMEL..hehee..Sulie sama dengan aida, kalau tak keluar weekend rasa macam kesian je kat budak2 kan..padahal aida sendiri yang nk pg berjalan..heheh

dalila said...

rambut serabai tapi comel... ;)