Tuesday, November 4, 2014

Weekend

Assalam

malas nak pikir nak letak tajuk entry apa...tapi mmg pasal weekend lah kan...


Pagi sabtu breakfast Nasi Lemak...beli kat depan rumah je...tak koser nak buat sendiri...aku kalau buat nasik lemak asyik tak menjadi jerkkk...kesian kat laki aku makan nasik lemak mentah la, kadang tu lembik lah...hahaha


mama n auni...zayyan mcm biasa eksyen tak nak ambik gambar

hari sabtu lepas ada majlis Raikan Cinta anak kepada officemate mr.zaidi...i is suka sangat sebab tak payah masak...hahaha...lokasi di UPM serdang. Sekarang kalau nak pergi kenduri pergi lepas zohor je...solat siap2 senang...kesian... kami sampai tu pengantin tak sampai lagi...jalan jem...kan sabtu malam tu ada Bola kat Bukit Jalil...owh tahniah ye pahang, JDT cuba lagi tahun depan ye...

Lepas kenyang makan nasik beriyani yg super sedap, pergi singgah Aeon Tmn Equin. saja jalan2 





Masuk kedai popular ingat nak beli buku untuk zayyan dan auni...sekali zayyan nak sekotak abjad ABC...ok jugak beli ni sebab boleh alihkan aktiviti dia yang 24 jam mengadap IPAD!...stress aku...sekarang sabtu ahad je dia boleh pegang Ipad...isnin smpai jumaat memang aku tak kasik...


Tulis kat kertas apa yang nak dieja...zayyan rajin...kalau Auni di campak2 nye huruf tu...sabo je la

Ok hari ahad pergi pula IOI Mall...nak cari seluar kerja Mr.zaidi...




memang dah lama sangat nak beli penimbang berat ni...hari jumaat lepas sanggup pergi alamanda. ingat nk cari yg digital tapi kat watson ada yg biasa je...boleh la...dah lama tak timbang berat Zayyan dan Auni...sekali berat dua beradik tu samaaaa...15 kg...haih zayyan kuat makan tapi berat sikit je...sama berat dengan adik...

itu saja la ceritanyaaa

-EndWithLove-

4 comments:

Seri Nuang Shah Alam said...

Wah, syoknya kak suliea jalan-jalan kat merata tempat.

AMIIZAA said...

cantiknya mama mcm kakak dgn adik2:):)

eMMe said...

comel cam selalu Sue, Auni... hehehe... ingat nak tau berat Sue.. so, Auni n Zayyan berat dah dkat same ek, Alhamdulillah..cukup makan anak2 tu... mama kene masak on week days..kalo weekend, mama kene selalulah makan kenduri, heeee~

~Aida@MommyAqilMedina~ said...

banyak jugak aktiviti weekend sulie..aida kalau dah sehari keluar,esoknya duduk diam-diam kat rumah..penat..hihih..bab Ipad tu sama dengan Aqil jugak!addicted sangat..just weekend je sekarnag boleh main, schoolday tak boleh sentuh langsung!nasib baiklah dia ok kan..