Tuesday, January 27, 2015

Wet World Waterpark Shah Alam

Assalam

Cerita Throwback lagi nampaknya...bawak anak-anak pergi main air kat Wet World Shah Alam...Rasanya masa cuti Christmas. Selama ni nama je belajar kat Shah Alam tp x pernah masuk pun. Selalu kalau pergi shah alam bukan main banyak la kereta parking sampai tepi2 jalan, Hari nak pergi tu punya la awal kami pergi sebab takut susah parking. sampai sana pukul 9 pagi!!! sampai sunyi je, eh tak bukak ke harini...rupa2 nya pukul 10 baru bukak daaa!!!....ini semua salah Abah! hahaha


Harga tiket pun sangat berbaloi, untuk dewasa rm20 dan kanak2 (ikut ketinggian) rm16...zayyan ngan auni dah kena bayar...


Kan kami sampai awal....mula2 langsung xde orang, sementara kaunter tak bukak lg  kami lepak2 jalan tepi tasik ngan pergi bwk budak2 ni main playground...agak2 dah dekat pukul sepuluh tgk dah ramaiii giler umat manusia nak main air....hadoiilahhh menyesal tak tunggu je..





budak tak mandi pagi...tu nampak abah tgh beatur tu...tapi nasib lah tak lama sangat dah smpai turn...





Boring dah ye...





ok nampak tak semua muka dah eksaited dan tak sbar2 nak main air2...masuk2 je terus kena pow la ngan bdk2 ni...ok dah ambik gambar sikit, terus simpan hp....


Yang pasti kami nak repeat lagi dtg sini...best!!!!

-EndWithLove-

5 comments:

eMMe said...

ohh best ek, tgk Zayyan dah tak keruan, ibu ajak bergambar pun dah tak pandang camera dah, takleh tgk air budak2 ni, heeee~

the legend said...

wah syoknya berjalan-jalan ke shah alam, ibu negeri selangor.. mari mari tahun melawat selangor 2015.

aku pi tahun 2013 rasanya, ada Family Day ofis istri... tumpang ja la family day org.. tak gitu?

Nooriah Abdullah said...

assalam su, kaknoor singgah follow sini tngok anak2 syurga yg cute2

~Aida@MommyJauhari'sMedina~ said...

Wahh bestnyaa mandi manda..bawak anak2 sesekali kan..aida pon hari tu sempat bawak diorang pergi gold coast..kalau tak, tk kemana pn diorang pergi..

Amirul Asyafi said...

Assalamualaikum Kak Sulie. My name is Amirul and Im contacting you from Wet World Shah Alam. We would like to invite you to our big splashing carnival happening very soon. Therefore, im gonna need your contact details such as email address. Please email us your contact details at amirulasyafi@owg.com.my