Thursday, November 26, 2015

Macam-macam nak cerita

Assalamualaikum 

Ya Allah kenapa malas sangat nk Update. Serius kalau boleh tak nak blog kesayangan yang merangkap diari terbuka ku ini terkubur begitu sahaja. Bukan apa aku lebih selesa berbicara dalam blog, boleh keluh kesah, boleh cerita itu ini...selesa coretkan kata2 kat sini berbanding FB. Gambar pun Banyak update kat Instagram je...

Macam-macam nk cerita, pasal anak-anak...Hari graduasi anak2 dan Hari Orientasi Zayyan. Pasal kehidupanku yang totally akan berubah bermula tahun depan. Inshaallah akan ku ceritakan satu-satu. 

2 comments:

the legend said...

Cepatlah cherita, tak sabaq nak komen ni

~Aida@MommyJauhari'sMedina~ said...

Betull...cepatlah cerita SUlie..banyak banyak lagi tau..aida pun..kalau tak membebel kat sini rasa macam tak lengkap hidup dan tak puas nak luahkan yang terbuku di hati..chewahh..hihihi