Tuesday, December 1, 2015

Catatan Ringkas : Hari Konsert & Graduasi Tadika Restu Puchong

Assalamualaikum
Throwback cerita hari konsert & graduasi anak2...Alhamdulillah Selesai sudah Sesi Persekolahan 2015...New chapter untuk Zayyan di tahun 2016. Gambar tak byk...byk dlm ipad malas nk transfer...;)


Get Ready Buat Persembahan...Auni punya persembahan lupa ambik gambar...dok ralit ambik video je




Alhamdulillah dapat Anugerah Cemerlang 'Best in Subject'. 





Excited dia dapat hadiah terus tunjuk kat Mama Abah...Congratss syg 








Auni Pinjam trofi abg ambik berkat. Utk 4 years xde Award apa2 lagi.





Student 6 tahun Tadika Restu Ria. Ada dua kelas semuanya. Terima Kasih Teacher Sapiah (Pengetua), Teacher  Akma, Teacher As, Teacher Eka, Teacher Shila dan Teacher sue. Alhamdulillah tak sia2 kami pindahkan anak2 ke Tadika ni. Seawal 4 Tahun Student dah dilatih membaca...Mereka ada target masing2 utk student. Respect juga dekat Pengetua sendiri yang pagi2 terus mengajar anak2 ni membaca. Semoga anak2 semua berjaya dunia akhirat dan semoga dapat menyesuaikan diri di alam persekolahan yang baru




Ok dah grade pun selama 3 tahun bertungkus lumus...Congrates My hensem Boy!

3 comments:

~Aida@MommyJauhari'sMedina~ said...

Alhamdulillah Zayyan telah berjaya sesungguhnya di perinkat tadika..semoga Zayyan akan terus berjaya dunia akhirat dan jadi anak yang soleh!Amin!

SSulieana said...

tqsm my frenz!!!!Amiinnnnn

the legend said...

wah syoknya dapat sijil dan bergraduasi...