Tuesday, September 6, 2016

Bercuti ke Cyberview Resort & Spa


Assalamualaikum...yuhhuuuu ada orang tak...ahahaha melampau sangat dah mereput rasa blog kesayangan ku ni huwaaaa....tapi rasa nk update jugak...kisah bercuti ke Cyberview yang dh berkurun...rasa awal tahun pergi nih...ha tarikh pun x igt dah bila...hehehe...bercuti satu malam je...plan asal teringin nk ke melaka...tp en.suami ckp cari yg dekat je...nah hambik 15 minit je dr umah sampai dah...kah kah kah...gambar pun x byk ambik...mana sempat jer...

Tak sempat ambik gambar budak2 ni dh lompat katil..bilik besarrrr amaattt






balkoni luas juga

2 org yg excited

bilik luas sgt...aircond plak agak uzur dan x sejuk sgt...masa check out lupa nk komplen






Main pool utk dewasa...pool semua ada 3 layer...yg atas sekali utk kanak2 ada ambik gambar tp x transfer plak




sabar sabar ye anak2





View mmg sangat terbaiiikkkk...awesomeeee...pool ala2 mcm kt sungai gitu















ini je bekal yg dibawa...mlm igt nk keluar cr makan...tp malas semuanyaaa...makan la spagetty utk dinner




lepas mandi lapar sgt tuh





breakfast kt cafe dia sgt2 sedap dan byk pilihan makanan...gambar byk ambik tp x transfer jugak...huhuhu   




So far Bercuti ke Cyberview Resort & Spa Cyberjaya ni sangat best! View cantik!!!

itu saja lah...Bye!

6 comments:

the legend said...

syoknya bercuti kat Cyberjaya

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

akuamir said...

cantik tempatnye

التميز المثالي said...


خدمات شركة ركن الامثل بالمنطقة الشرقيه 0502644550 وتقديم كافة الخدمات المنزلية

شركة كشف تسربات المياه بالاحساء
شركة المثالية للتنظيف بالدمام
شركة تسليك مجارى بالخبر
شركة مكافحة حشرات بالخبر
شركة تسليك مجارى بالدمام
شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة تسليك مجارى بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالقطيف
شركة تنظيف بالدمام
شركة الصفرات للتنظيف بالرياض

التميز المثالي said...



شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالدمام
شركة المثالية للتنظيف بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالخبر
شركة تسليك مجاري بالقطيف
شركة تنظيف منازل بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالاحساء
شركة مكافحة حشرات براس تنوره


التميز المثالي said...



شركة التميز المثالي للخدمات المنزلية وتنظيف المنازل والشقق والفلل بالدمام والخبر والقطيف والجبيل
قسم خاص لتسليك المجاري بالضغط ومكافحة الحشرات وتنظيف للمجالس والسجاد والموكيت وتنظيف الخزانات
نقدم افضل الخدمات المنزلية بالمنطق الشرقية 0551844053

شركة تسليك مجاري بالدمام
شركة تنظيف منازل بالدمام
شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة تنظيف منازل بالجبيل
شركة مكافحة حشرات بالجبيل
شركة تنظيف سجاد بالجبيل
شركة تسليك مجاري بالخبر
شركة تنظيف منازل بالخبر
شركة تركيب وصيانة الكهرباء بالدمام والخبر
شركة المثالية للتنظيف بالجبيل