Wednesday, October 27, 2010

sedapnye ABC tinggi ni....

minggu lepas ofis aku ade buat library visit...first library ke MMU Cyberjaya pastu dlm tgh hari pegi plak ke library Tun Uda Shah Alam...sementara nk tunggu appointment kitorang kt library Tun Uda kitorang p lunch dulu kat sek.2....bos ade kene la bos yg belanja kan...bos nk mkn ABC, apa lagi senang citer yg lain2 pun order jugak la ABC...6 org yg pegi, sume order sorang satu...aku memula agak terkedu la jugak sbb order sorang satu ABC kan...konfem la ABC kt sek.2 shah alam ni tinggi menggunung, dolu2 mase belajar kt UiTM kalau order ABC mesti share ngan member je...kompem aku x abih...

seeeee ABC dia, terliur x...tp aiskrim coklat...aku x suka sgt coklat2 ni...siap ada anggur lagi tau


ofismate yg turut serta bertungkus lumus nk perabih ABC memasing...sengkak perut sume...hehehe

4 comments:

kmieja said...

alalalal mak dara nie comel2 belaka:)

~ Lady ell ~ said...

aduhai..ini jam jugak rasa
nk mkn abc..tp dh kul 12 mlm..:(

Jasfyra said...

wei, terliur aku tau...
rindu giler ngan ABC sec 2 ni...nak jugak......

sh said...

huuhuhu...korang mmg "DENG" ngan aku....huhuhu...mentang2 aku xikut trip kali ni..huhuhu.... T_T