Tuesday, September 9, 2014

Hari tanpa abang

Assalamualaikum

Sabtu lepas Zayyan dan kawan-kawan pergi lawatan ke Aquaria KLCC naik bas...budak tu punya excited sikit je la...Zayyan ni dia tak heran la sangat benda2 mcm ni...balik rumah pun xde la nk cerita sgt pengalaman dia tu...jenis tak kesahhh je...kita tanya baru dia jawab...uhhh eksyen...

Si adik pulak yang hover...pagi2 tu bukak je mata terus cakap " ma nak pergi lawatan" padahal yg pergi abang, dia pulak eksaited...dah lepas hantar Abang nasib la dia tak nangis cuma sebok cakap nak naik bas...tunggu tahun depan ye dik boleh la sama2 pergi lawatan dengan abang...

so untuk tidak membuatkan adik rasa keboringan jom la kita jalan2 naik kereta...pergi breakfast dengan pergi beli barang sikit kat Giant seri Kembangan...tu je...


 Aku teringin nak makan roti canai dengan Gulai Kawah...kedai ni Kat Serdang berhadapan dengan Perodua....perghhhh Gulai Kawah dia sangat2 sedap hokeyyyy....sanggup ke Serdang semata-mata nak makan Gulai Kawah sedap ni...ambik roti kosong sampai 3 keping makan la laki bini...tu pun rasa tak cukup je...hahaha...dasarrr

Terliurrrr tengok gambar gulai kawah ni...nyumssss




On d way ke Giant singgah nursery nak cari pokok tapi xde pulak pokok yang dicari...beli tanah baja je 2 beg...tgk la auni tu...main sorang2 kesiannn



OK itu saja BYE!!!!

3 comments:

~MommyAqilMedina~ said...

Bestnya Zayyan dpt jln2..hihih..Zayyan sama macam Aqil..takde perasaan n tak excited pon nak cerita pergi memana..sabar je lah..hihihi..Auni merasa lah jadi anak tunggal sekejap kan..seronok nampak dia..hehee

anie said...

hai..

lama xsinggah kat sini...sama la..anie pun da lama xupdate blog...
terkejut tengok sekali tengok auni n zayyan da besar..auni cantik..zayyan smkn hemsem...

eMMe said...

Bagus la Auni tak meragam kalau abgnye takde.. pandai bwk diri.. kawan gaduh mama dia ni hehehe...