Tuesday, April 7, 2015

Terasa Kehilangan

Assalam semua sahabat alam maya...weeeeiiiiii rindunya nak berblog semula...sekarang seolah sudah kehilangan idea dan kata-kata untuk mengupdate blog...tapi nak di biarkan bersawang terasa sayang...maklumlah baru dapat cheque kedua dari nuffnang kikiki....amboi dah mcm pantun...Alhamdulillah aku dan family sihat2 belaka...cuma kekangan masa yang membataskan untuk aku update blog...lebih aktif di Instagram je sekarang...jom ada sapa rindu kami dak meh layan gambo2 dari my IG skit...kikiki






Alhamdulillah, zayyan start tukar tadika baru awal tahun haritu, tak sampai 2 bulan dia dah pandai membaca, tak sia2 tukar tadika, bagus sekolah tu dia ada target utk student dia...pagi2 masuk kelas takde nya nak main2 ke apa...terus teacher suruh membaca...berbaloi...jenuh gak la segala sekarang segala conv dalam wassap aku pun sebok nak baca...hahaha kantoi





Tulisan Zayyan





Gambar lama, 4 tahun masih menyusus botol





Gambar lama jugak, masa ni auni tgh rambut panjang...nnti kita tgk apa jadi ngan rambut dia





Wefie sebelum balik kampung




Tempat lepak sekali sekala balik kampung, Jeti Bagan Datoh




Tuh dia, budak tomboy!!!




Hensem kan boyfriend I...nyerongeh tak hagak2




Riadah




Selfie si tembam...tuan tanah kedaung





Selfie bersama jerawat!!!!




Art by Zayyan...suka hati lah...tapi rumput tu dah mcm kaca





Mama dan Auni...shcwettttt nyaaaa....ahaks





eh tetiba ikan ni pun masuk gak dlm blog...ikan temenung masak asam rebus





anak2 bersama bodyguard mereka...Ultraman!!





sekodeng anak beranak solat





Dating berdua bersama anak daraku...masa ni ada gathering dengan geng2 ofis kat picc...abah taknak ikut so aku tinggal zayyan bawak je auni...nak bwk dua2 kang aku yg pitam





Meraikan bos aku ni lah yang dh pencen...will miss u boss...bos paling sempoi





selfie with my ofismate





balik dari gathering, nampak sgt penat nya...ni mengkeji anak sendiri namanya....kikiki 





ok dah gambar yg ni penutup entry dan cerita....MMMMMUAAAHHHHHHH!!!!!!!!


-endwithlove-


1 comment:

~Aida@MommyJauhari'sMedina~ said...

Random all pics satu entry..Rindu kat SUlie n Anak2...tulisan Zayyan macam Aqil..kemas dan cantik!