Thursday, February 16, 2012

acara makan-makan sempena birthday Auni dan Farahani

makan-makan secara simple semasa bercuti di kampung sempena birthday auni and her kazen Farahani...tapi malangnye kek nan ado...kedai kek yang terdekat tutup plak...tapi yang bestnye nenek depa buat kek belang2 sempena berthday diorang...

Cupcake beli di pasar...rase not bad la...aku bukan suka kek pun...hehehe

simple menu...dadih kakak buat, kek belang2 tu la mak aku buat sempena birthday cucunye....

berkumpul bersama family tu yang sebenarnya lagi bermakna...

antie Ida siap bawak balik belon badut lagi
gigih mengepam belon guna pam basikal...nasib ade pam basikal ni...

boleh main pedang2

zayyan yang happy

seketul je adek duduk...hihi

8 comments:

geng insurans said...

syoknya sambut besday dengan adik ipaq dan kak ipaq dan abg ipaq semua tu...

mana gambaq kabut?

Amiizaa2001 said...

meriahhhnyaaaa........cantek kek nenek....kek rainbow:)

SSulieana said...

geng insurans - x nampak ke kabut tgh baca paper kat atas sofa tu...

K.Mieja - boleh la kak, saje untuk budak2 happy je...

Seri Nuang Shah Alam said...

ooooooooooooooooooo cover line la tu... hehe

Wakil-Rumah-Biru said...

Kek dia yg tk tahan tu... siap ada gambo kete wira convert jadik evo lagi. hahaha...

sang algojo said...

keta hang la amien... keta hang kan wira evo...

ada keta Proton saga BLM 2008 nak juai la 25,800..

Wakil-takde-rumah said...

Salah port ni, patut hang boh iklan tu kat mudah.my.. huhuhu....

sukan sekolah tahun 1921 said...

nanti aku nak iklan la nie.. saja ja bagitau hang dulu