Thursday, July 12, 2012

singgah pasar malam dengan anak-anak

Gambar hari selasa lepas...biasa lepas balik kerja kitorang tak ambik anak-anak terus. Balik rumah dulu makan dan mandi siap2 baru keluar balik ambik anak-anak. Tapi kalau balik dari ofis dah lewat terus la ambik anak-anak kan...sekali sekala bawak anak-anak pergi pasar mlm ok la...ini tidak ambik dari taska 
terus balik rumah, rutin harian mereka...ermmm mesti boring kan













sementara menunggu kebab yang di order siap, kita lepak2 lah dulu ye...perasan tak zayyan makin tinggi dan mengurus, kalah dengan adik nanti ni...ayyyork

2 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

aloh aloh..sweet jek!

Dr Chinta said...

hhehehehehee, mungkin camera tu punya fungsi yang mneyebabkan zayyan semaken tinggi tu. Mungkin jugak faktor genetik yang diturunkan dari brother zaidi kepada zayyan yang menyebabkan ianya terjadi.

maka adiknya plak akan mengikuti genetik kak sulie la ni.

pasar malam kat belah mana tu?