Wednesday, October 30, 2013

PD-Avillion Admiral Cove

Assalamualaikum...nak update cerita basi boleh kan uollsss...hehehe

bulan lepas punya cerita...kisahnya abah ada kerja kat PD, hari ahad pergi isnin balik...so kami anak beranak apa lagi la...mengekor la...hihi...tapi dapat ikut satu malam je...sepatutnya abah kena kerja start hari jumaat kalau tak silap, tapi memandangkan aku kena kerja sabtu dan ahad sebab ada open day kat ofis, jadi abah tak boleh la pergi PD awal sebab kena jaga anak2 kan...lepas aku habis kerja ahad petang tu terus pergi ke Avillion Admiral Cove Hotel..jadi lah satu malam dapat merehatkan diri...

tapi ada kejadian tragis la pulak...sampai2 hotel macam biasa la kan...anak-anak yang paling excited...Auni pun tak habis cakap best best kan...ha suka suka rupanya ada duka...hai la anak...kisahnya malam tu tinggal aku ngan anak-anak je dalam bilik...abah dah kena keluar buat kerja...kami pun makan la apa yang sempat di tapau kan...

dah siap2 makan aku bersihkan la kat lantai nasik2 yang bersepah2 tu...sekali auni datang kat aku nak suruh bukak hp...ntah macm mana aku tertepis kaki dia dan dagu dia terhantuk kat meja...ingatkan sikit je...pujuk2 tak nak nangis meraung lagi...terus la aku baringkan kat katil...sekali rupanya bawah dagu dia dah byk darah keluar...aku cuak la terus call abah dia...nasib baik la tak dalam sgt lukanya...huh macam2







sian adik...




org hotel dtg rescue...







masa ni dh check out...boring tengah tunggu abah habis kerja






panas terik...mama paksa jugak ambik gambar...kesian zayyan nk mandi pool tapi x dapat...ye la sebab mama sorang nk handle 2 org kan...memang tak la...



dalam toilet pun jadik...suka sangat shawl ni...my sis bagi hadiah...beli kat website ni...http://www.dewaniescarf.com/



sebelum balik singgah tepi pantai teluk kemang..lepas tu makan dan balik rumah terus


4 comments:

eMMe said...

Laa Auni, luka la plak..tu la tak leh xcited sgt... kan... mujur tak pape.. amboi.. Sulie, tgk makin berseri, rahsia maixara kan? dah nampak ek kesan dia?okla tu kan...

amy suhaiza said...

wah, bulan ni adalah bulan tepi laut ja untuk kak suli ni. kelas la kak suli ni. hari tu pergi PD, pastu pergi PD lagi..

~MommyAqilMedina~ said...

Alahai kesiannya Auni..nasib baik luka dia tak teruk sangat kan..Tgk depa berdua ni nampak sebaya..Auni pon nampak tinggi..ayu gitu..hihi...

A'ahla Su..muka nampak cantik dan berseri..happy for u..hihihi

SSulieana said...

emme & mommyAqil - tolong jgn tertipu, semua ni gara camera 360 punya pasal...hahaha