Wednesday, November 3, 2010

Zayyen or Giant

dh 2 kali kami terjah Giant baru kt Tmn Equine...so far ok la...lgpun dekat ngan umah...besar gak la giant ni...lebih kurang mcm kt Giant bndr kinrara tu...citer pasal giant ni, teringat la plak masa memula zayyan dok kat taska...pengasuh2 dia panggil zayyen bkn zayyan...ala2 mcm nama rayyan tp org panggil rayyen la gitu...tapi si zayyan ni plak dh jd zayyen pastu jd giant...aduhai...sampai ada budak2 yg dh besar skit siap tanya kt pengasuh dia...nama zayyan ni Giant ke...hahaha...kelakar je aku dengar...tp skrg diorang still panggil zayyen...kitorang je panggil zayyan...ok la itu saje nk citer pasal budak Giant ni...huhuhu

teruja budak ni naik troli...tp kejap je la...pastu nk dokong je...

***smalam sudah scan kali kedua...dh 2 doktor berlainan ckp jantina yg sama...tp takut baby kepit la...hehehe

13 comments:

@e_da said...

comelnya zayyan.. kdg2 nama anak ni mcm2 panggilan.. kat umah lain kat taska lain.. kat kg pun lain.. ehhehhe janji dia tau tu nama dia..

Raptor 7 said...

dulu masa aku kecik kawan2 panggil aku NOBITA...

Liz Rohaizat said...

salam. terima kasih kerana sudi menjadi follower saya. minta izin utk masukkan blog url awak ke bloglist saya. kalau sudi, jenguk-jenguk la selalu :)

SSulieana said...

e_da

betul la kan...lg2 kalau buh nama pjg2...sekali panggil nye pendek je...hihi

raptor

sinyu adalah panggilan yg seswai utk kamooo...

liz

ok je no problem...salam kenal ye...

macan kampus said...

hai Liz Rohaizat,

selamat datang jugak ke komuniti kami...

hello giant...

macan kampus said...

Liz nie seorang photographer yang terer la.. wa cakap lu...

dia penyokong N9....
gomo klate gomo...

Liz Rohaizat said...

eh, siapa "macan kampus" nie? nak buka blog, xtau link.

ni komuniti ape? x pernah masuk. baru first time masuk.

saya bukan photographer la. jgn salah sangka. saya suka ambil gambar je. sila nak jenguk http://lizrohaizat.blogspot.com

saya bukan penyokong N9. saya penyokong Germany. Ahaks, tp kena sokong N9 la sbb asal dari sana.

SSulieana said...

liz rohaizat- macan kampus ni mmg mcm tu...layan je la ek!

macan kampus said...

liz,

komuniti geng sekerja la... jangan risau, kami semua baik dan memang suka komen blog kawan-kawan..

liz liz, sokong Germany ye?

gomo klate gomo...

macan kampung said...

suliea,

ada sorang penyanyi lama nama rozita rohaizad..

Liz Rohaizat said...

entah la, semacam je komen dia.

macan kampus said...

tu la Liz, tak kenal lagi sapa macan kampus nie...

Raptor 7 said...

macam kampus ni seorg yg suka menyamar. beliau selalu bertukar tukar nama gelaran, yg paling femes nama gelaran beliau ialah BABYRINA.

hobi beliau..... pegi pasar karat shah alam. kui kui kui